Fisfis er ked af ny ankesag

Mahmoud Khalil Salem alias bandelederen Fisfis er ked at at skulle gennem en Højesteretssag, der kan ende med at sende ham ud af landet.
Foto: Fyns Politi

Fisfis er ked af ny ankesag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bandeleder er træt af at skulle i Højesteret. Hans forsvarer tror på frifindelse.

Bandelederen Mahmoud Khalil Salem alias Fisfis er ked af nu at skulle gennem en sag i Højesteret, hvor han risikerer at blive udvist af landet efter afsoning af en dom på seks års fængsel for omfattende hashhandel.

- Han er naturligvis ked af det. Dels fordi der stadig er en usikkerhed om hans fremtid og dels fordi det rammer hans børn hårdest, siger advokat Kim Bagge, der er forsvarer for den detroniserede odenseanske bandeleder.

Bagge tror dog til gengæld på at Højesteret ligesom både byret og landsret når frem til, at bandelederen ikke kan udvises.

- Højesteret har tidligere i en dom fastslået at man ikke kan gå ud fra at familiemedlemmer med dansk statsborgerskab vil forlade landet og slå sig ned i Libanon. Og i Højesteret har man altid haft megen fokus på at Danmark overholder internationale konventioner. Så jeg er optimistisk, siger Kim Bagge.

Fisfis er statsløs palæstienser og vil hvis han bliver udvist blive sat på et fly til Libanon. Hans kone og deres otte mindreårige børn er derimod alle danske statsborgere, og konen meldte i Østre Landsret klart ud, at hun ikke agter at følge sin mand ud sammen med deres børn, hvis han udvises af landet.

Fisfis er ked af ny ankesag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce