Fire unge i retten for flere forbrydelser


Fire unge i retten for flere forbrydelser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

RETSSAG: 19-årig indbrudstyv fik tæsk af medgerningsmand

VOLLSMOSE: 13 tilfælde af indbrud, tyveri, besiddelse af narkotika, flugt, trusler og vold. Det var sigtelserne mod fire unge mænd, da de i går stod tiltalt i retten i Odense.

Sammen var de fire unge på henholdsvis 26, 24, 22 og 19 år sigtet for et indbrud i en lejlighed i Egeparken i oktober sidste år.

Den 11. oktober kørte de fire rundt i den 24-åriges bil i Vollsmose. På et tidspunkt besluttede de at begå et indbrud, fortalte den 19-årige i retten.

- Jeg kan ikke huske, hvem der fik idéen, men vi kørte hen til en parkeringsplads, hvor den 24-årige fortalte, hvilken rolle vi skulle have.

Sammen med den 22-årige gik han op til lejligheden, hvor den anden sparkede døren op.

Genkendt af beboer

I det samme kom beboeren op ad trappen. Her så han først den 19-årige, som han var i familie med og slæbte ham med ind i lejligheden, hvor han også tog fat i den 22-årige.

- Han slæbte os med ud i badeværelset, hvor han slog den anden flere gange med brusehovedet, og ramte mig en enkelt gang, fortalte den 19-årige.

Efterfølgende lykkedes det ham at slippe fri og stikke af fra lejlighedens beboer.

Kort efter modtog den 19-årige et opkald fra den 24- årige, som ville mødes med ham.

- De tre andre kom sammen hen til den opgang hvor jeg bor. De grinede af mig, fordi jeg havde været bange, og jeg fik af vide af dem, at jeg ikke måtte sladre om, hvem de var, fortalte den 19-årige nervøst i retten.

Da lejlighedens beboer kendte den 19-årige, gik der ikke lang tid, inden politiet fik fat i ham.

En uge efter indbruddet stødte den 19-årige tilfældigt ind i den 24-årige i en spilleklub på Brogade.

Her spurgte den 24-årige om den19-årige havde fortalt politiet noget. Da han ikke svarede, gav den 24-årige ham to knytnæveslag i hovedet, og slog hans hovede ned i en spillemaskine.

I retten var den 19-årige så bange for igen at få tæsk, at selv om den 24-årige blev ført uden for døren under hans forklaring, så rystede han over hele kroppen og havde meget svært ved at fortælle, hvad der skete.

Da den 19-årige samtidig fik hjælp af en tolk for at for-stå, hvad anklageren spurgte om, tog afhøringen så lang tid, at retssagen ikke nåede at blive færdig.

Der er endnu ikke sat dato på retssagens afslutning.

Fire unge i retten for flere forbrydelser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce