Den 29-årige fængslede mand er sigtet for at ville sælge store mængder piller og amfetamin videre.

En 29-årig mand fra Odense er blevet varetægtsfængslet i fire uger, for at have bestilt 800 gram amfetamin og 10.000 lægeordinerede piller.

Politiet mener, at fynboen har haft planer om at sælge stofferne og medicinen videre.

Ifølge anklager Karina Juhlin er manden sigtet for at have bestilg den store mængde amfetamin samt 5000 Valiumpiller og 5000 piller af mærket Rivotril, der blandt andet er angstdæmpende.

Han havde en del af pillerne i sin besiddelse, mens resten var solgt. Han havde ikke hele mængden af amfetamin i sit hjem.

- Resten har han opbevaret et andet sted, siger anklageren uden at ville uddybe nærmere hvor.

Der er ikke andre personer involveret i sagen, oplyser anklageren.

- Ifølge hans forsvarer nægter han sig skyldig i sigtelsen, men den sigtede ønskede ikke selv at udtale sig under grundlovsføret. Han kærede ikke fængslingen, siger anklager Karina Juhlin.

Manden er ifølge anklageren i forvejen kendt af politiet for tilsvarende lovovertrædelser.

  • Byline

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidende/Fyens.dk og skriver især artikler om det fynske erhvervsliv. Tidligere har jeg arbejdet på Dagbladet Børsen, Månedsmagasinet Penge og Privatøkonomi, Aalborg Stiftstidende og Dagbladet i Roskilde. Jeg er medlem af bestyrelserne for Odense Journalistforening og for KFUM-Spejderne Gråbrødre Gruppe i Odense. Jeg er født i Fredericia men bor nu i Åløkkekvarteret i Odense i et gammelt hus, som jeg ejer sammen med min kone, der er freelancejournalist og især arbejder for Fagbladet 3F. Vi har to voksne børn.