Find et nyt sted


Find et nyt sted

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

VANDKULTURHUS: Jeg skal ikke argumentere for eller imod et vandkulturhus. Hvad det så end er for en størrelse. (For mig er rent drikkevand samt rene åer, søer og farvande vandkultur).

Hvis der er politikervilje og folkekrav om et nyt "vandland", så lad os få det.

Men det er mig uforståeligt at byens styre med søvngængeragtig sikkerhed forestiller sig (endnu en gang) at fjerne et antal parkeringspladser i nærheden af rådhus, domkirke, telefonhus og stormagasin og samtidig reducere byens grønne profil og (fra visse vinkler) fjerne indkigget til vores smukke katedral.

Er der ikke andre bydele der fortjener at få en attraktion? Vesterport står og glor tomt frem for sig. Snart står postterminalen som et spøgelsesslot. (Det kunne ellers blive til "Vandposten").

Havnen (der vel også har noget med vand at gøre) er blevet "opgraderet" til pyntevandpyt for nogle kontorhuse, der kunne have stået alle andre steder.

Er der overhovedet ingen i det byråd, der kan tænke sig at alliere sig med nogle kloge hoveder, der har forstand på byudvikling. Skal det hele kun være indvikling eller afvikling.

Ak ja, nu ved jeg hvorfor det hedder vandalisme.

PS: Jeg gætter på, at en eller anden entreprenør eller spekulant har plantet idéen om sådan et vandkulturhus i Eventyrhaven, for så siden hen at kunne rive den gamle svømmehal ned og ja, Klosterbakken er jo en fin adresse.

Find et nyt sted

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce