Amin Safari og Nicolai Pedersen fejrer fredag sine to år som fælles festarrangører i Odense.

Normalt er jubilæer noget, man holder, når man runder skarpe hjørner såsom 10, 25 eller 50 år. Men det tager de to odenseanske festmagere Amin Safari og Nicolai Pedersen ikke så højtideligt.

På fredag fejrer de to hinandens to års jubilæum som fælles festmagere i Odense. Det sker på den natklub, de bestyrer hver fredag, Blasé Club.

Det er nemlig to år siden, de to festarrangører åbnede den omstridte klub Twisted. Den blev i offentligheden især kendt for vilde fester med temaer, der kunne udfordre grænserne for de fleste.

- Vi har inviteret vores trofaste gæster, samarbejdspartnere med flere til reception på klubben, inden dørene åbner. Derefter vil den stå på kæmpe fest, lover Amin Safari.

Vilde fester i tidens løb

Listen af vilde fester i Safari og Pedersen-regi er lang.

Særligt en fest i marts 2014 fik folk op at ringe, efter at to tigerpytonslanger og et æsel var med på gæstelisten. Senere fulgte fester med bodypaintede piger i bur, uddeling af "sjove piller" i form af piller med druesukker, falske vielser samt ægte tatoverings-sessioner. Og efter trusler måtte man i april bremse en fest med mellemøstligt tema, hvor piger i tørklæde skulle have serveret shots.

Senere fulgte åbningen af Voyeur, natklubben der blev kendt for sine lurehuller ind til toiletterne og snak om medlemsskab "for de rigtige".

Og hver fredag siden juli sidste år har Amin Safari og Nicolai Pedersen så holdt fester i fredagsklubben Blasé Club i lokalerne hos The Gym på Overgade.

- Der er alligevel sket ret meget på bare to år - med Twisted, Voyeur og nu Blasé, siger Amin Safari.

Det har han ret i.

Dørene åbner klokken 24. Adressen er Overgade 45.

  • byline

    Af:

    Journalist på Odense-redaktionen, hvor jeg dækker lokalpolitik og livet i byen. Uddannet fra Syddansk Universitet i 2015. Vandt i 2014 Jern Henrik og Basker Henrik og i 2015 hovedprisen for årets historie i Fynske Medier for serien "Svigt i lægevagten", der også var finalist til Spadestiksprisen. Tidligere ansat på avisens nyhedsredaktion. Jeg bor i Odense med min kæreste, der arbejder som sygeplejerske, og min søn Lukas.