Festivaler knyttes tættere sammen

Tine Gudrun Petersen er som direktør for byens nyeste festival Spis!-festivalen, der kører i denne weekend, glad for nu at kunne sparre med andre festivalfolk og Erhvervsakademiet Lillebælt. Arkivfoto: Jens Wognsen
Foto: Jens Wognsen

Festivaler knyttes tættere sammen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Erhvervsakademiet Lillebælt skal huse bl.a. Spis!-festival og Karrusel uden for festivalsæsonen

Odense: De håber at få noget ud af det. Alle de parter, der fredag kunne slippe en nyhed ud fra festival-Odense.

For fremtiden skal Erhvervsakademiet i dens kommende bygning "Boxen" i Seebladsgade huse en Factory of Festivals.

Man kunne også kalde det et moderne kontorfællesskab med nye muligheder for både små og store festivaludviklere.

- Det nye fælleskab giver aktørerne en oplagt mulighed for at netværke og sparre med andre festivalfolk. Som modydelse for kontorplads i erhvervsakademiets bygning leverer festivalaktørerne casemateriale, praktikpladser og gæsteforlæsninger til vores studerende som dermed får kontakt med den verden, de senere skal ud i, siger initiativtager Claus Christian Koch fra Erhvervsakademiet Lillebælt.

Mad og tatoveringer

Og flere lokale festivaler er allerede på plads.

Indtil videre har erhvervsakademiet stillet arbejdspladser til rådighed for fire festivaler og kulturaktører. Det gælder Spis! Odense Food Festival, den tre dage lange gadefestival Karrusel, tattoo-festivalen Prison Ink, der finder sted i fængslet i Horsens samt det Det skrå Teater.

Gode kontakter

Og Tine Gudrun Petersen fra den helt nye Spis! Odense FoodFestival, der kører i denne weekend er meget glad for aftalen.

- Factory of Festivals tilbyder en virkelig spændende mulighed for at skabe stærke netværk mellem kulturskabere i nogle absolut favorable rammer. Jeg glæder mig helt vildt til at oparbejde en stærk og kontinuerlig kontakt med de studerende fra Erhvervsakademiet Lillebælt, og jeg håber på et rigtig godt samarbejde med erhvervsakademiets undervisere og de andre medlemmer af Factory of Festivals, siger Tine Gudrun Petersen.

Samarbejde med Tinderbox

Jeppe Sand fra Det Skrå Teater er også glad for at være med som de første.

- At vi kan arbejde i samme lokale skaber så meget unik synergi på tværs, som, jeg er helt sikker på, vil fremme skaberkraften og nytænkningen på længere sigt, siger Jeppe Sand.

Udover ovenstående aktører har erhvervsakademiet også aftalt at fortsætte samarbejdet med bl.a. Tinderbox.

Sammen med erhvervsakademiet havde Tinderbox et 48 timer langt forløb i foråret 2014, hvor de udarbejdede idéer til den nye odenseanske musikfestival.

Festivaler knyttes tættere sammen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce