Festival for fremtidens fænomener

Programmet spænder over alt fra soul til metal, så der bør være en chance for at falde over et band, der falder i din smag. Foto: Ung Odense

Festival for fremtidens fænomener

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bands fra hele Fyn mødes den kommende weekend i Odense for at optræde og for blive klædt på til fremtidens musikbranche. Ungdomsskolerne i Odense står bag festivalen "Spot On - talenter i maskinen".

Måske oplever du fremtidens Mø, Medina eller Mads Langer på Kulturmaskinen den kommende weekend. For alle skal begynde et sted, og for omkring 25 bands er Kulturmaskinen det sted, når de deltager i festivalen "Spot On - talenter i maskinen".

Det er Ung Odense, ungdomsskolerne i Odense, som står bag festivalen, der kører i sit nye koncept for andet år i træk. Tidligere - og her taler vi mange år tilbage. Så mange, at denne signatur selv har stået på scenen - var festivalen for ungdomsskolebands et stort trækplaster på Magasinet. I dag er antallet af odenseanske ungdomsskoleorkestre ikke på et niveau, der kan fylde Magasinet - til gengæld giver det mulighed for at etablere en festival, der sætter fokus på alle elementer af musik som branche og karriere.

- Vi må erkende, at der har været en nedgang i antallet af bands i ungdomsskole-regi, og det er også en af grundende til, at vi er flyttet fra Magasinet til Kulturmaskinens lokaler. Men det giver os omvendt muligheden for at sætte gang i nogle nye initiativer, fordi vi har flere lokaler nu, siger festivalkoordinator Christopher Tvilhøj.

Det betyder, at musikere og publikum har mulighed for at deltage i workshops med blandt andre instrumentforretningen 4 Sound og modebutikken Onkel P.

- Musikbranchen i dag er meget mere end selve musikken. Det er branding, det er fashion, og det sætter vi fokus på med Onkel P. Med 4 sound giver vi et indblik i det at indspille sin musik. I udstyret, softwaren og processen. Det er ret væsentlige elementer af en karriere som musiker, så vi er naturligvis glade for, at vi har muligheden for at inddrage dem i festivalen, fortæller Christopher Tvilhøj.

Spot On
9-10. marts i Kulturmaskinen.

Entre: 30 kroner (for begge dage inkl. en sodavand)

Fredag: 17-22.30

Lørdag: 12-23.

Bands fra hele Fyn

Det vigtigste er dog stadig musikken, og selv om antallet af bands i ungdomsskolerne er faldende, så kommer publikum ikke til at savne folk på scenen. Der er inviteret ungdomsorkestre fra hele Fyn, så både fredag og lørdag er der fuldt program til langt ud på aftenen, og med genrer fra blues til metal bør der være noget for enhver.

- For orkestrene er det et en fed mulighed for at få lov til at gå op på en scene og præsentere alt det, de har øvet sig på et helt år. For publikum er det en mulighed for at høre musik, deltage i en masse workshop og se, hvad det er, ungdomsskolerne kan. Vi vil naturligvis gerne bruge muligheden til at vise, hvorfor man skal spille musik i ungdomsskolen, siger fortæller Christopher Tvilhøj.

Du kan læse mere om festivalen på www.spotonfestival.dk

Christopher Tvilhøj, Festivalkoordinator. Privatfoto
Christopher Tvilhøj, Festivalkoordinator. Privatfoto

Festival for fremtidens fænomener

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce