Standarden af OB's træningsfaciliteter har længe været til diskussion i superligaklubbens omklædningsrum. Derfor har OB-angriberen valgt at blande sig i debatten med en kronik i Fyens Stiftstidende.

Mandag lader OB-angriberen Rasmus Festersen fødderne gøre arbejdet, når det fynske superligahold genoptager sæsonen med hjemmekampen mod Randers.

Op til anden halvleg af den igangværende superligasæson har Rasmus Festersen været en tur ved tasterne og skrevet en kronik, som fredag bringes på Fyens.dk og lørdag i Fyens Stiftstidende.

Heri gør angriberen opmærksom på, at træningsforholdene i den fynske superligaklub lader meget tilbage at ønske. "Der er mange ting, der skal smøres i Ådalen, før motoren kan køre optimalt", skriver Rasmus Festersen blandt andet i sin kronik.

Hvorfor vælger du som professionel fodboldspiller i OB at blande dig offentligt i debatten om træningsforholdene i klubben.

- Det er meget velovervejet, når jeg går ind i den her debat, som har kørt i lang tid. Jeg synes, at der er behov for en stemme indefra omklædningsrummet, hvor jeg som spiller kommer med de observationer, som jeg selv har gjort, siden jeg kom til klubben. Jeg har naturligvis orienteret min sportschef om, at jeg har skrevet kronikken. Men det er ikke tale om, at kronikken er et bestillingsarbejde fra klubbens side. Kronikken og synspunkterne står helt og aldeles for min egen regning,

Du efterlyser, at der sker forbedring af træningsfaciliteterne. Hvem skal sikre det? Er det kommunen eller er det Odense Sport & Event, som ejer OB?

- Jeg vil ikke blande mig i, hvordan Odense Kommune prioriterer sine midler. Det er slet ikke mit ærinde. Men når du kigger rundt i landet, kan du blandt andet se, at i Aalborg har kommunen været med til at finansiere nye træningsfaciliteter.

Hvad med din egen arbejdsgiver. Skal OB ikke være med til at sikre jer bedre træningsfaciliteter?

- Jo, det er da helt oplagt, at også OB er med i finansieringen.

  • Schmidt_Sander_(2015)_001

    Af:

    Som nyhedschef er det mit job at igangsætte og prioritere de historier, som vi bringer på fyens.dk og i Fyens Stiftstidende. En sjælden gang imellem får jeg også tid til at komme lidt til tasterne. Jeg er uddannet som journalist i 2000 og har arbejdet som lokal- og nyhedsjournalist frem til foråret 2015, hvor jeg blev nyhedsredaktør på Fyens Stiftstidende. 1. september 2016 tiltrådte jeg jobbet som nyhedschef sammen med to andre kolleger i huset.

Mere om emnet

Se alle
6
Læserne om OB-debat: Klubben må selv betale for træningsanlæg

Læserne om OB-debat: Klubben må selv betale for træningsanlæg

5
Borgmester efter Festersen-indspark: Ansvaret ligger hos Odense Sport & Event

Borgmester efter Festersen-indspark: Ansvaret ligger hos Odense Sport & Event

17
OB-spiller: Deprimerende at se, hvordan andre byer investerer i nye træningsanlæg

OB-spiller: Deprimerende at se, hvordan andre byer investerer i nye træningsanlæg