Festdagen for os alle i Odense


Festdagen for os alle i Odense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SPIDSEN
ODENSE ER trukket i sit fineste festtøj, når kronprinsen i dag viser sin smukke Mary frem for Danmarks tredjestørste by.

Århus blev indtaget mandag, Aalborg i går, og i dag er det vores tur til at få del i Mary og Frederiks sommertogt.

DET UNGE PAR, der sejler ind ad Odense Kanal med kongeskibet her til morgen har næppe noteret sig den forudsigelige boykot fra byrådsmedlem Per Berga. Nok heller ikke den krakilske klage til statsamtet over, at Odense Kommune har lavet et par links på sin hjemmeside til et par af de firmaer, der er med i dagens arrangement. Og ej heller farcen fra sidste uge, hvor den ene Boye i første omgang ikke ville have den anden Boye med på gæstelisten.

Men Mary og Frederik vil med garanti bemærke den nysgerrighed, glæde - og måske stolthed - som vil strømme dem i møde fra folkemængden i Odenses gader, pladser og kvarterer i dag.

LIGE FØR GÆSTERNE kommer til en fest derhjemme - når støvsugeren har været i krogene, dugen er lagt, bordet er dækket, og blomster står i vaserne - bliver man pludselig klar over, at ens stue da godt kan gå. (Og man glemmer behændigt at væggene egentlig kunne trænge til en ny gang maling ...)

Samme fornemmelse vil vi få i dag, når Odense viser de ting frem for Mary og Frederik, som vi er mest stolte af: Det ombyggede HCA-hus, den smukke åfart, Odense Zoo, det nye Brandts og såmænd også Vollsmose, hvor der i år endelig er kommet gang i den positive udvikling, som bydelen har tørstet efter i 30 år.

Odense er jo ikke kun problemer, og byen er på vej.

DAGEN I DAG ER en festdag, hvor vi alle roligt kan svinge med et Dannebrog, mens vi får et kik af de nygifte.

Vi skal ikke kun gøre det for Mary og Frederik. Vi skal også gøre det for os selv, for vores identitet som odenseanere og for den by, som vi alle dybest set er glade for at bo i.

Festdagen i dag er for os alle i Odense.

 

Festdagen for os alle i Odense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce