30. oktober får 150 fyrede fra Odense mulighed for at finde nye netværk

Odense: Powerjobsøgerne Fyn hedder den gruppe, der onsdag den 30. oktober holder "Fest for fyrede" på Odense Rådhus.

150 kan deltage - og det gælder om at være hurtig, for pladserne uddeles i det tempo, folk melder sig til. Jobsøgende deltager gratis, for formålet er at få dem til at genfinde troen på, at de kan få et job.

Dem, der kommer til "Fest for fyrede" kan bl.a. høre oplæg fra Niels Reib, Ledigidanmark.dk og folketingspolitiker Pernille Rosenkranz Theil (S), erhvervsvejleder Svend Broholm fortæller om "Stress og Ledighed", mens Kaare Danielsen fra Jobindex giver eksempler på jobsøgning og konferencier Carina Heckscher forklarer om "modet til at Networke sig til jobbet".

Meningen med arrangementet er nemlig også deltagerne møder andre jobsøgende og melder sig ind i særlige jobsøgningsnetværk.

I Odense afholdes »Fest for fyrede" for første gang, men arrangementet er nummer 23 i rækken. Lignende arrangementer har tidligere fundet sted i København, Sorø, Aarhus og Aalborg.

  • Journalist portræt

    Af:

    Journalist på Odense Redaktionen. Skriver om lidt af hvert, blandt andet socialt udsatte, psykisk sårbare og interessante menneskeskæbner. Kan specielt godt lide fortællende journalistik. Har skrevet to bøger, om Klaus Riskær (2005) og Remee (2010).