Den hollandske dj Fedde Le Grand optræder på Magicbox

Odense: Tusindårsskoven kommer til at gynge, når den hollandske dj Fedde Le Grand spiller på årets Tinderbox Festival.

Hans største hit, "Put Your Hands Up 4 Detroit" har væltet mange festivalscener og natklubber de seneste seks år.

Med næsten 2.500.000 følgere på Facebook skal Fedde Le Grand nok vække jubel blandt Tinderbox' publikum, der også kan se frem til at høre sange fra et nyt album.

Fedde Le Grand spiller på festivalens elektroniske scene, Magicbox.

- Magicbox-scenen var en stor succes og viste stort potentiale det første år, så vi har endnu større ambitioner i år. Fedde Le Grand er en understregning af den ambition, men samtidig vil vi forbedre området for publikum med bedre indhold og faciliteter. Tidligere offentliggjorte kunstnere som Steve Angello, Sam Feldt og Lost Frequencies sender også et klart signal om en endnu bedre MagicBox, siger festivalchef Brian Nielsen.

Han understreger, at Tinderbox vil være Danmarks nye store musikfestival, og at billetsalget viser, at folk tager rigtig godt imod bredden og variationen i det foreløbige musikprogram.

Godt billetsalg

- Tinderbox kan konstatere, at billetsalget går markant bedre end sidste år, og vi kunne melde udsolgt af torsdagsbilletter i weekenden. Der sælges stadig endagsbilletter til fredag og lørdag, tredages partoutbilletter og tredagesbilletter til vip-området på tinderbox.dk, siger Brian Nielsen.

  • Michael Bager

    Af:

    Reporter på Odenseredaktionen, musikredaktør og flittig skribent til rejsemagasinet Siesta. Født i Aars, Himmerland, i 1977 og bosat på Fyn siden 2004. Har kone, der er læge på OUH, samt to døtre. Jeg er glødende AaB- og Arsenalfan, men hepper på OB i alle kampe, hvor de ikke møder nogen af de nævnte hold. Jeg elsker alt fra hiphop og heavy til punk og rendyrket rock. Jeg har i mine 10 år på avisen interviewet musikere som Tom Jones, Robert Plant, Slash, Sinéad O'Connor, Macy Gray, Bryan Adams, Chris Cornell, Cliff Richards, Dr. John, Gavin DeGraw, James Last, Jeff Beck, Kevin Costner, Manic Street Preachers, Santana, Suede, The National og Travis m.fl. Blandt danske bands mangler jeg kun C.V.Jørgensen og Kim Larsen for at have interviewet samtlige af mine hjemlige helte.

Mere om emnet

Se alle
13
Travbane skal huse overnatning på Tinderbox

Travbane skal huse overnatning på Tinderbox

Tinderbox overgår sig selv: Forbi 23.000 solgte

Tinderbox overgår sig selv: Forbi 23.000 solgte

Frivillige satte Tinderbox' server under pres

Frivillige satte Tinderbox' server under pres