Fast kunde snuppede 2,5 millioner kroner


Fast kunde snuppede 2,5 millioner kroner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

LOTTO: Hele familien var med, da kvinde kom med vinderkupon

ODENSE: Det var en af de faste kunder hos Skjold Burne på Hjallesevej, der løb med lørdagens lotto-gevinst på 2,5 millioner kroner.

Kvinden havde hele sin familie med, da hun i går formiddag klokken 9.30 mødte op på Hjallesevej med lottokuponen i hånden.

- Det er vel næsten over-flødigt at fortælle, at det var en særdeles glad kvinde, fortæller vinhandler Jens Peder Jensen.

- Jeg anbefalede hende med det samme at tage i banken, så den værdifulde kupon kunne komme under lås og slå.

- Hun kommer her hver onsdag og køber en lottokupon og et ugeblad, fortæller vinhandleren.

Første gang

Jens Peter Jensen har haft Skjold Burne-forretningen i syv år, og det er første gang, han har langet en kupon med en milliongevinst over disken.

Den hidtil største gevinst er fra skrabespillet 7-9-13, hvor en spiller vandt en præmie på 7000 kroner om måneden i ti år - omregnet i kroner: 584.000.

Der var lørdag to lotto-vindere. Det andet heldige asen spillede et 20 rækkers system på tipstjenestens hjemmeside www.tips.dk.

I gennemsnit bliver der hver eneste uge året rundt to nye danske lotto-millionærer. Sidste år var tallet helt nøjagtigt 101. Hertil kommer 54 andre millionærer, som vandt deres million-gevinster i andre af tipstjenestens spil.

Rodekasse

Den største gevinst i 2004 var på 18.990.510 kroner. Den blev vundet i Joker den 2. oktober, hvor to Joker-spillere delte danmarkshistoriens største præmiepulje på næsten 38 millioner kroner.

Den ene vinder var hurtigt på banen, mens den anden først meldte sig i sidste uge.

Vinderen havde fundet kuponen i en rodekasse...

Fast kunde snuppede 2,5 millioner kroner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce