Farverige og anderledes sko

Lise Iversen starter en ny skobutik i Klaregade, hvor hun sælger skol fra det engelske firma Irregular Choice. Det er også forklaringen på IC i butikkens navn, som er IC Shoes.
Foto: John Fredy

Farverige og anderledes sko

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Et kærestepar - den ene brolægger, den anden maler - har åbnet sej skobutik for feinschmeckere.

Hvad sker der, når en brolægger og en bygningsmaler går sammen om føre en fælles idé ud i livet?

Så åbner de en hypermoderne skobutik.

- Det skulle jo prøves af, siger Lise Iversen, uddannet maler, der sammen med kæresten Martin Nonved, brolægger, p.t. vicevært, har investeret en god portion optimisme og sparepenge i åbningen af "IC Shoes" i Klaregade 23 - hvor Allan Risumfeldt har haft skrædderværksted.

- Jeg tror, det er den sejeste skobutik i byen, siger Lise Iversen, der ikke lægger skjul på, at hun er vild med tjekkede sko, og de kan ikke blive avancerede og farverige nok.

Smil og vejleder

Det er først og fremmest rødblonde Lise Iversens butik, hvor hun tager imod med et smil.

Kæresten Martin er med på baglinjen.

- Han er min rygrad, lyder det rosende fra sko-fetischen Lise Iversen, der selv har designet og indrettet butikken i retro-stil med farverige cirkler på væggene og discokugler i loftet.

IC Shoes er forkortelse af Irregular Choice, et anerkendt engelsk firma, og kun det mærke forhandles i den hyggelige butik.

Det farverige IC look, der også omfatter flere tøjtyper, er designet af Danny Sullivan fra Brighton, der især har fået kommerciel succes i England og New York.

Længe ude efter mærket

På spørgsmålet om baggrunden for det usædvanlige valg af varemærke, svarer Lise Iversen, at det var alt eller intet.

- Jeg har været ude efter netop det mærke i årevis, og jeg føler mig overbevist om, at jeg er eneste forhandler af Irregular Choice i Danmark.

Dristigt design

- Der har været store problemer med at få lov til at forhandle mærket, men det lykkedes, og det er stort for mig, at de festlige og farverige, dristigt designede sko, nu er på mine hylder.

- Tilmed får vi snart flere dristige herresko med spræl i samt tasker og bælter, siger Lise Iversen, der ikke regner med, at hun vender tilbage til malerfaget, men - som hun siger. - Min sans for farver og lyst til at bruge dem, har ikke ændret sig.

Farverige og anderledes sko

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce