Farvel til prins Henrik: - Forstået af få, elsket af mange

Omkring 40 fynboer været forbi og skrevet i kondolencebogen på rådhuset. Det er muligt at skrive i bogen frem til mandag den 19. februar klokken 18. Foto: Ulrik Sass

Farvel til prins Henrik: - Forstået af få, elsket af mange

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Adskillige har været forbi Flakhaven for at skrive en sidste hilsen til prins Henrik. - Kongehuset betyder meget for mig, siger en af dem, der har skrevet i kondolencebogen.

- Døden efterlader en hjertesorg, som ingen kan hele. Men kærligheden efterlader et minde, som ingen kan stjæle.

Katja Birch Nielsens sidste hilsen til prins Henrik står at læse i den kondolencebog, som ligger på et lille bord ved indgangen til rådhusets store festsal.

Her kan man komme og skrive, hvis man ikke vil tage turen til Fredensborg eller Amalienborg med en buket eller et kondolencebrev til kongehuset, men alligevel gerne vil sende en hilsen.

Og det vil Katja Birch Nielsen.

- Kongehuset betyder meget for mig, og jeg synes, der er grund til at være stolt og glad over det. Jeg mistede selv min morfar for 15-16 år siden, og prinsens død bringer mine egne minder tilbage. Det er hårdt at miste, og derfor vil jeg gerne vise min respekt her. Også selv om der er mange, der ikke rigtig forstod prins Henrik, siger hun.

Katja Birch Nielsen har taget sin seksårige datter, Svala Ella, med, og hun slutter besøget med at tegne en lille tegning - af prinsen, der ligger i sin kiste, mens dronningen står ved siden af med et knust hjerte.

Torsdag eftermiddag har omkring 40 fynboer været forbi og skrevet i kondolencebogen. Og her er også flere personlige hilsen. Som dette uddrag viser:

- Min mand var garder i 1965/66. Han stod faktisk vagt på Fredensborg, da De kom dertil med Prinsen i Volvoen.

Andre er mere kortfattede.

- Kære Henrik, hvil i fred.

- En sidste hilsen til en hjertelig person.

- Forstået af få, elsket af mange.

Det er muligt at skrive i kondolencebogen frem til mandag den 19. februar klokken 18. Man kan skrive i den fra klokken 8 til 18 onsdag, torsdag og mandag. Fra klokken 8 til 12.30 fredag og fra 8 til 12 lørdag.

Farvel til prins Henrik: - Forstået af få, elsket af mange

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce