Far søgte vidner til overfald mod sin søn: - Responsen har været overvældende

17-årige Ian Millennium havde tydelige mærker på halsen, da han kom hjem tirsdag efter et møde med en bilist. Drengen påstår, at der er blevet taget halsgreb på ham. Foto: Henrik Sand Millennium

Far søgte vidner til overfald mod sin søn: - Responsen har været overvældende

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Henrik Sand Millennium har fået delt sit Facebook-opslag mere end 11.000 gange, siden han tirsdag satte gang i en eftersøgning. Han søgte vidner til en hændelse, hvor han hævder, at hans søn blev overfaldet i trafikken.

Odense: "Mere end 11.000 mennesker har i dag delt mit opslag, hvor jeg søger vidner til episoden, hvor min søn (Ian) blev overfaldet af en vred bilist. Det er jeg taknemmelig for, for det gav pote!".

Sådan indleder Henrik Sand Millennium et opslag, som han har skrevet på Facebook. Det sker i kølvandet på den kontrovers, der tirsdag opstod mellem en cyklist og en bilist i krydset ved Kalørvej/Ejlstrupvej, Korup.

Henrik Sand Millennium har fortalt, at hans 17-årige søn Ian Millenium - cyklisten - blev overfaldet i trafikken af en sur bilist. Det fik efterfølgende faren til at søge vidner til episoden. Nu skriver han, at alle dem, der har henvendt sig, understøtter sønnen Ian Millenniums forklaring.

Forskellige forklaringer

Ian kom cyklende ud i krydset, hvor han skulle lige over, mens bilisten skulle svinge til venstre. Cyklisten har erkendt, at han nok var kørt for langt ud i krydset. Derefter hævder Ian Millennium, at bilisten kørte tæt op ad ham, hvorfor han slog ud med armen.

Ifølge sønnens forklaring skulle det have fået bilisten til at standse midt i krydset, true den 17-årige og derefter tage halsgreb på ham og skubbe ham ind i en hæk. Ian har desuden fortalt, at hans cykel blev beskadiget ved hændelsen.

Efter at Fyens.dk bragte Ian Millenniums forklaring, henvendte bilisten sig med sin version af det hændte - som er noget anderledes. Bilisten siger, at han ikke kunne se cyklisten i krydset, men kun lige nåede at bremse op. I bilistens version er det derefter cyklisten, der var truende og tilmed daskede bilisten med sin cykel. Den påståede overfaldsmand nægter at have taget kvælertag på den unge mand. Han indrømmer dog, at han havde fat i kraven på den 17-årige, og at han skubbede ham over fortovet og ind i hækken.

Onsdag slog Henrik Sand Millennium fast, at han overvejede at anmelde hændelsen til politiet på baggrund af udtalelser fra de vidner, han var kommet i kontakt med. Faren hævder, at alle har bakket op om sønnens forklaring.

Se opslaget: Far takker for mange delinger

Far søgte vidner til overfald mod sin søn: - Responsen har været overvældende

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce