Far beder vidner om hjælp: 17-årig søn blev overfaldet af vred bilist

Sådan så Ian Millenniums hals ud, da han kom hjem, efter han blev overfaldet af en bilist i Korup tirsdag eftermiddag. Foto: Henrik Sand Millennium

Far beder vidner om hjælp: 17-årig søn blev overfaldet af vred bilist

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

17-årige Ian Millennium fik blodudtrædninger på halsen, efter han og en bilist kom op at toppes i trafikken.

Odense: - Jeg vil gerne have, at han bliver stillet til ansvar for sine handlinger.

Det siger Henrik Sand Millennium, efter hans 17-årige søn Ian tirsdag blev angrebet af en bilist og fik blodudtrædninger på halsen.

Overfaldet skete i krydset Kalørvej/Ejlstrupvej i Korup tirsdag omkring klokken 15.15.

Ian Millennium kørte på sin cykel og skulle lige ud i krydset, da han formentlig provokerede bilisten, der kom fra Korup og skulle dreje til venstre af Ejlstrupvej. Henrik Sand Millennium fortæller, at sønnen erkender, at han nok var kørt for langt ud i krydset, inden han stoppede.

- Ian kører på landsholdet (i cykling, red.) og var i landsholdstøj, og vi tænker, om det er det, der har provokeret. Der er mange bilister, der er irriterede på cyklister generelt, siger Henrik Sand Millennium, som er kasserer i Cykling Odense.

Ifølge faderen kørte bilisten tæt på sønnen, der reagerede ved at slå ud med armen. Derefter eskalerede situationen.

- Bilisten blokerer bremserne midt i krydset, ryger ud af bilen og råber til Ian: "Jeg smadrer dig". Ian springer af cyklen og når at løfte sin cykel op foran manden, som tager fat i halsregionen på ham og skubber ham baglæns ind over fortovet i hækken, fortæller Henrik Sand Millennium.

(Artiklen fortsætter under kortet)

Bilist nægter

Ifølge ham blev andre trafikanter opmærksomme på, hvad der skete, og det fik manden til at stoppe, og han kørte væk i sin bil.

Men kort tid efter kom den vrede bilist tilbage til Ian Millennium, som var ved at rette sin cykel ud, fordi styr og hjul var blevet skævt.

Henrik Sand Millennium fortæller, at manden henvendte sig til sønnen og spurgte om, de ikke skulle slå en streg over det. Det afviste sønnen, som ville have politiet indblandet, fordi flere ting på cyklen var ødelagt, og han var blevet angrebet.

Det fik manden til igen at fare i flint.

- Han spørger min søn, hvad han hedder, og hvor han bor. Det vil han ikke sige. Så siger manden: "Jeg finder ud af det og kommer og slår dig ihjel", siger Henrik Sand Millennium.

En politipatrulje dukkede op, og ifølge Henrik Sand Millennium blev begge parter afhørt. Bilisten nægtede at have gjort noget, og da der ikke længere var nogen vidner til overfaldet, fik Ian Millenium at vide, at politiet ikke kunne gøre andet end at optage en rapport, fordi det var påstand mod påstand.

Voldsom oplevelse for sønnen

Henrik Sand Millennium fortæller, at sønnen var meget chokeret, da han kom hjem.

- Han græd mange timer efter. Så kom han ovenpå, inden han igen brød ud i gråd. Det har været en voldsom oplevelse for ham, siger Henrik Sand Millennium, som selv er rystet over det, hans søn har været ude for.

- Jeg er også meget chokeret. Jeg kan slet ikke forstå, hvorfor folk kan reagere sådan. Når de sidder bag rattet i deres egen bil, lever de i deres egen verden og glemmer alt om anstændighed. Min søn fortæller, at manden ovenikøbet havde en fire-femårig sidende i bilen, som overværede optrinnet og kunne se, hvordan han gik løs på en ung knægt, siger Henrik Sand Millennium, som håber, at vidner vil kontakte ham eller politiet.

Bilisten på omkring 40 år kørte i en sort Volkswagen Passat-stationcar.

Politiet gør ikke mere

Politikommissær Jack Liedecke fra Fyns Politi bekræfter, at politiet har optaget en rapport om hændelsen.

- Vi gør ikke mere ved sagen, som den ligger lige nu, medmindre der kommer en anmeldelse af en eller anden part fra en af parterne. Den patrulje, der har været på stedet, har talt med parterne. De vurderer, at cyklisten ikke er blevet påkørt, og at der så opstår et skænderi, hvor parterne slår ud efter hinanden. Det er der også et vidne, der har set, siger Jack Liedecke.

Far beder vidner om hjælp: 17-årig søn blev overfaldet af vred bilist

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce