Far: Led karl krænkede min datter

Pigen har forklaret sin far, hvordan manden så ud: Han var af dansk afstamning, pæn i tøjet, høj, slank og mørkhåret. Han havde en mørk overfrakke på med en dobbelt række knapper.
Foto: John Fredy

Far: Led karl krænkede min datter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tre dage efter at tre piger blev udsat for blufærdigheds-krænkelse i området ved Tingløkkeskolen taler en frustreret og vred far ud

Dalum: En lille pige på omkring 10 år kommer trippende på den isede jord. Hun er lige kommet ud fra Tingløkkeskolen og går forsigtigt hjemad i sneen. Hendes tillidsfulde ro er en skærende kontrast til al virakken, der har været omkring skolen de seneste mange dage.

Hun går ud på Bergendals Allé, hvor Fyens Stiftstidende har sat en frustreret far i stævne. Hans datter blev i tirsdags udsat for blufærdighedskrænkelse, da hun var på vej hjem fra skole med sin veninde.

- Jeg tænker hele tiden "hvorfor lige mit barn". Det er selvfølgelig lidt egoistisk, men det gør jeg, siger faderen, som ikke ønsker at stå frem med navn af hensyn til pigerne, men gerne vil fortælle om oplevelsen.

Han er frustreret over, at en mand for få dage siden tog sig lov til at krænke hans pige.

- Min datter ringede til mig i tirsdags og brød fuldstændig sammen i telefonen. Hun rystede stadig, da jeg kom for at hente hende, fortæller han.

Smilede slesk

Pigerne på 10 og 11 år var på vej hjem fra skole. De er gode veninder og pjattede og grinede og lagde kun lige mærke til den person, som skråede over mod dem.

Manden tog veninden på bagdelen, men pigerne fattede ikke helt, hvad der foregik, før han vendte sig om oppe foran dem, og holdt sin blottede kønsdel frem, mens han smilede mærkeligt.

Pigerne blev meget forskrækkede og løb tilbage mod skolen, hvor venindens storebror kom. De fulgtes med ham hjem til veninden. Herfra blev der ringet til forældrene, som kom efter datteren med det samme.

- Det der sleske smil, som de fortæller om, er sådan noget, der rører mig rigtig dybt. Sådan en led karl. I min verden er det en totalt aparte situation, at han smiler sådan af den enorme frygt, de to piger har haft, siger faderen.

Han har nu sammen med andre forældre taget sine forholdsregler.

- For en periode mandsopdækker vi vores børn. Vi er nogle forældre, som skiftes til at hente og bringe. Det bliver vi ved med lidt endnu.

Læs Tingløkkeskolens reaktion i Fyens Stiftstidende fredag

Far: Led karl krænkede min datter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce