Få timer efter den triste nyhed om Kim Larsens kræftsygdom havde flere end 3000 fans skrevet opmuntrende hilsener til Danmarks mest populære sanger gennem fire årtier.

Kim Larsens manager og bandkollega Jørn Jeppesen er svær at ryste. Men de flere tusind hilsener på Kim Larsen & Kjukkens Facebook-side bevægede ham så meget, at han ville dele de mange kommentarer med Kim Larsen, som onsdag formiddag informerede om kræftsygdommen med følgende ord:

- Jeg undskylder mange gange over for både publikum og arrangører. Jeg er ved at blive en gammel nar, og meget imod min vilje har jeg måttet indse, at jeg har brug for ekstra tid til at komme i spilleform igen. Men jeg regner bestemt med at være klar til sommer.

Hvis man kunne kurere kræft med folkelig opbakning, ser det lyst ud for Kim Larsen. Her er et beskedent udpluk af de 3000 kommentarer:

  • Michael Bager

    Af:

    Reporter på Odenseredaktionen, musikredaktør og flittig skribent til rejsemagasinet Siesta. Født i Aars, Himmerland, i 1977 og bosat på Fyn siden 2004. Har kone, der er læge på OUH, samt to døtre. Jeg er glødende AaB- og Arsenalfan, men hepper på OB i alle kampe, hvor de ikke møder nogen af de nævnte hold. Jeg elsker alt fra hiphop og heavy til punk og rendyrket rock. Jeg har i mine 10 år på avisen interviewet musikere som Tom Jones, Robert Plant, Slash, Sinéad O'Connor, Macy Gray, Bryan Adams, Chris Cornell, Cliff Richards, Dr. John, Gavin DeGraw, James Last, Jeff Beck, Kevin Costner, Manic Street Preachers, Santana, Suede, The National og Travis m.fl. Blandt danske bands mangler jeg kun C.V.Jørgensen og Kim Larsen for at have interviewet samtlige af mine hjemlige helte.

Mere om emnet

Se alle
1
Kræftsyg Kim Larsen takker fans: Glæder sig til sommerkoncerter

Kræftsyg Kim Larsen takker fans: Glæder sig til sommerkoncerter

Kim Larsens søn: Han vender helt sikkert stærkt tilbage

Kim Larsens søn: Han vender helt sikkert stærkt tilbage

2
Kim Larsens sygdom: Rammer tre ud af fire - men kun få bliver syge

Kim Larsens sygdom: Rammer tre ud af fire - men kun få bliver syge