Familiestrid bag skudopgør i Odense


Familiestrid bag skudopgør i Odense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

VOLD: Somaliere fængslet i tre uger efter sammenstød på p-plads ved Bilka
ODENSE: Det var formentlig nogle interne familiestridigheder, der mandag aften førte til et voldeligt sammenstød mellem to grupper somaliere.

Det konkluderer politiet i Odense i hvert fald indtil videre.

- Der er ingen grund til at antage, at det har bund i en bredere konflikt i Odense. Vi anser det alene for at være et internt opgør på grund af familiemæssige relationer, siger vicekriminalkommissær Jørgen Andersen, Odense Politi.

Sammenstødet skete klokken cirka 21.40 på Bilkas parkeringsplads.

Haglgevær

Ved et tilfælde kom en patruljevogn med to betjente forbi netop som et haglgevær blev affyret.

Geværet blev affyret ind i en bil, hvor der sad mennesker, men til alt held blev ingen ramt af skuddet.

Politiet har endnu ikke fundet geværet, men antager, at der var tale om et oversavet jagtgevær.

Og tilsyneladende var de stridende somaliere bevæbnet til tænderne. På stedet fandt betjentene således også skeden til et samurai-sværd, og flere slagvåben er også fundet på stedet.

Desuden har en af slagsbrødrene fortalt, at han blev kørt ned af en bil på parkeringspladsen. Han har snitsår på hænderne efter påkørslen. Yderligere en person blev muligvis påkørt på p-pladsen, og politiet formoder, at mindst tre biler var involveret i opgøret.

Betjentene, der var hurtigt fremme på stedet, nåede at anholde syv mænd, men politiet antager, at flere var involveret i opgøret.

Nogle af de syv kommer fra Odense, mens andre kom fra Jylland og en enkelt fra Holland.

De syv blev i går afhørt hos politiet, og sidst på eftermiddagen blev fem af dem fremstillet i grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling.

Det blev et meget langt grundlovsforhør, der først sluttede klokken 21.30. Det blev holdt for såkaldte dobbelt lukkede døre, hvorfor vagthavende ved Odense Politi alene kan oplyse, at de fem alle blev varetægtsfængslet i tre uger. Offentligheden kan på nuværende tidspunkt ikke få oplysninger om, hvad de fem sigtes for

Den sjette blev løsladt, mens den sidste skal udvises.

Han har det seneste år gemt sig for myndighederne, efter han fik afslag på sin ansøgning om opholdstilladelse og vil nu blive vist ud af landet.

Familiestrid bag skudopgør i Odense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce