Gæsterne på First Hotel Grand i Odense måtte søndag morgen stå tidligt op, da en brandalarm gik i gang. Der var dog ingen ild.

Allerede klokken kort efter klokken seks søndag morgen blev gæsterne på First Hotel Grand i Odense ufrivilligt vækket, da en brandalarm gik i gang.

Knap 160 gæster, fordelt på tre etager, blev derfor samlet i stueetagen, som procedurerne kræver. Men ved ankomsten måtte Odense Brandvæsen konstatere, at der ingen brand var nogensteder.

Gæst i zigzag

Fra Hotel Grand er meldingen, at alarmen er blevet udløst manuelt, og man formoder, at der måske kan være tale om en beruset gæst, der har gået så meget i zigzag, at vedkommende har brandalarmens knap.

Men gæsterne tog det angiveligt med et smil og samledes kort efter i morgenmadssalen for at spise sammen.

  • Byline billeder

    Af:

    Jeg er journalist og nyhedsredaktør på Fyens Stiftstidende og Fyens.dk. Med udgangspunkt i samfundsdelen af aktualitet-, samfunds- og erhvervsredaktionen i Odense skriver jeg primært om forhold i Region Syddanmark - herunder sygehusvæsenet og akutområdet. Tidligere har jeg arbejdet som erhvervsjournalist på avisen og har desuden en fortid på Jydske Vestkysten samt artikelbureauet Storyhouse. Privat bor jeg i Odense og har to børn.