Fængslet for at stikke elektriker


Fængslet for at stikke elektriker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyforlovet mand meget sur over fængsling

ODENSE: En 31-årig mand knaldede stolen ind i skranken foran sig, da han i et grundslovsforhør i retten i Odense i går rejste sig for at blive kørt til arresten i Nyborg, hvor han de næste fire uger skal sidde varetægtsfængslet.

For han nægtede at være gerningsmanden til en vanvittigt overfald på en elektriker foran Odense Slot den 30. april, hvor elektrikeren blev stukket adskillige gange med en af sine egne skruetrækkere.

- Hvordan fanden kan i fængsle mig, for noget jeg ikke har gjort. Det hænger da slet ikke sammen, udbrød han vredt, inden han blev lagt i håndjern af de to civilbetjente.

Forinden havde han forsøgt at tale sin sag ved bl.a. at fortælle, at han netop er blevet forlovet med kæresten, og at ringene skulle komme denne dag.

Men ringene må foreløbig vente, fordi en skolepige, der overværede overfaldet, og elektrikeren begge har forklaret, at overfaldsmanden hed noget bestemt og netop var blevet løsladt fra Nyborg Statsfængsel få timer forinden.

Og da den 31-årige er den eneste med det navn, der er løsladt i Nyborg i 2008, var det svært at argumentere imod for ham.

Knapt tre timer og 20 minutter gik der fra han forlod statsfængslet, før han havde tildelt elektrikeren fem stik flere steder på kroppen.

Hvorfor elektrikeren skulle overfaldes virkede endnu mere vanvittigt. Da den 31-årige henvendte sig til ham ignorerede elektrikeren ham, fordi han havde spottet en ballademager i den løsladte.

Alligevel blev han overfaldet, og da den 31-årige sammen med en kammerat forsvandt, måtte elektrikeren selv trække skruetrækkeren ud af baglåret.

Andet end bolde

Og at den 31-årige tilsyneladende ikke var helt ved sine fulde fem, da han fejrede løsladelsen med flere løsladte og deres venner i Kongens Have illustrerede et udsagn fra skolepigens forklaring.

Da hun og klassekammeraterne ventede på at skulle til at spille rundbold henvendte den 31-årige sig til dem og bad om lov til at slå en gang til bolden med battet.

- Normalt er det ikke bolde jeg slår på med sådan et bat her, skulle han ifølge pigen have sagt, inden han grinende gik tilbage til vennerne.

Kort efter blev elektrikeren stukket ned.

Fængslet for at stikke elektriker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce