Fællesspisning for ensomme i Kongens Have

Søren Windell har god erfaring med at bespise folk, da han i en årrække drev Restaurant Grønttorvet. Foto Birgitte Carol Heiberg

Fællesspisning for ensomme i Kongens Have

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Under årets Blomsterfestival kan man deltage i en stort fællesspisning, som sætter fokus på ensomme.

Som en del af Blomsterfestivalen i Odense er der arrangeret et stort arrangement med fællesspisning i Kongens Have fredag 17. august. Arrangementet, der er gratis at deltage i, sætter fokus på ensomhed og fællesskab.

Ældrerådmand Søren Windell (K) og borgmester Peter Rahbæk Juul (S) spiser med og er begejstrede for projektet, som Center for Mental Sundhed har været tovholder på. - Når vi vælger at sætte fokus på ensomhed gennem fællesspisning, er det ikke tilfældigt. Måltidet er det perfekte symbol på fællesskab og samvær. Måltider bringer mennesker sammen. Fredag spiser vi sammen på tværs af generationer, venskaber og familie. Vi har allerede inviteret både skolebørn og ældre fra vores plejecentre og håber desuden på, at en masse odenseanere vil sætte sig ind og være med, siger Søren Windell.

Det er borgmester Peter Rahbæk Juel, som åbner arrangementet. - Blomsterfestivalen og byens mange andre festivaler er i deres natur en indgang til fællesskab og gode oplevelser. Men det er ikke lige let for alle mennesker at blive en del af de festligheder. For ikke alle har nogen at gå ind i fællesskabet med. Derfor er det oplagt at bruge Blomsterfestivalen til at sætte fokus på ensomhed. For vi har ikke en god festival, hvis nogen står udenfor og må nøjes med at se på, at andre holder en fest, siger Peter Rahbæk Juel.

Arrangementet foregår fredag 17. august klokken 11 til 15 i Kongens Have. Udover fællesspisning i teltet er der livemusik og underholdning.

Fællesspisning for ensomme i Kongens Have

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce