Få idéer til vinterferien

En ukendt morder har dræbt pindsvinet, men hvem? Det spørgsmål stiller Naturama i ferien, hvor voksne og børn inviteres til at finde spor, beviser og vidneudsagn fra forskellige dyr på museet. Den makabre pindsvine-mordsag kan eventuelt suppleres med et besøg hos konservatoren der udstopper dyr, eller rundvisningen på museet, der handler om dyrenes dræber-teknikker – alt sammen selvfølgelig forklaret ganske pædagogisk, så børnene ikke får mareridt. Læs mere om programmet på www.naturama.dk. Entré: voksne 100 kroner, børn u. 17 år: gratis.
Foto: Karsten Hviid, Naturama

Få idéer til vinterferien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvis ungerne allerede har slidt bobslæden op og er løbet sur i snemands-byggeri, er der masser af andre ting at lave i vinterferien.

Her finder du et udpluk af idéer til vinterferie-aktiviteter med børnene eller børnebørnene.

Odense Bys Museer arrangerer forskellige aktiviteter for børn og barnlige sjæle i vinterferien. Én af slagsen finder du blandt andet på Odense Kunstmuseum fra den 22-26 februar, hvor børnene går på kunst-skattejagt med sørøverkort og pirat-tørklæde. Voksne betaler 40 kroner i entré, mens børn kommer gratis ind.

Hvis ungerne trænger til frisk luft, kan de i stedet løse udendørs gåder i selskab med en voksen hos Møntergården i Overgade. Det foregår fra den 22-26 februar. Børn deltager gratis, mens voksne giver 40 kroner.

Carl Nielsen Museet inviterer børn og voksne til en dag blandt helte og dyr i morgen fra 10 til 14. Her kan man blandt andet modellere sin egen voksfigur, så tag gerne et forklæde med. Det er gratis at deltage.

Læs mere om arrangementerne på www.museum.odense.dk
Odense Bys Museer arrangerer forskellige aktiviteter for børn og barnlige sjæle i vinterferien. Én af slagsen finder du blandt andet på Odense Kunstmuseum fra den 22-26 februar, hvor børnene går på kunst-skattejagt med sørøverkort og pirat-tørklæde. Voksne betaler 40 kroner i entré, mens børn kommer gratis ind. Hvis ungerne trænger til frisk luft, kan de i stedet løse udendørs gåder i selskab med en voksen hos Møntergården i Overgade. Det foregår fra den 22-26 februar. Børn deltager gratis, mens voksne giver 40 kroner. Carl Nielsen Museet inviterer børn og voksne til en dag blandt helte og dyr i morgen fra 10 til 14. Her kan man blandt andet modellere sin egen voksfigur, så tag gerne et forklæde med. Det er gratis at deltage. Læs mere om arrangementerne på www.museum.odense.dk
Foto: Rikke Reimann/Pressefoto
Vintervejr, sne og frost er muligvis ikke DSB og Arrivas bedste venner. Danmarks Jernbanemuseum bruger til gengæld vinteren som en god undskyldning til at invitere hele familien ind i
Vintervejr, sne og frost er muligvis ikke DSB og Arrivas bedste venner. Danmarks Jernbanemuseum bruger til gengæld vinteren som en god undskyldning til at invitere hele familien ind i "Toglandet". Her finder man 500 kvadratmeter med babytog, barbietog og modeltog, samt Brio og DUPLO-dele til at bygge sin egen jernbane og meget andet. En dag i toglandet koster 200 kroner per familie. Du kan se flere detaljer om priser og tider på www.jernbanemuseet.dk
Foto: Carsten Bundgaard/Fyens Stiftstidende
"Disney on Ice" kommer til Arena Fyn i Odense med et nyt show. "Mickey og Minnies Fantastiske Rejse" tager blandt andet publikum med til den afrikanske savanne og Hawaii. På turen møder man mange forskellige disneyfigurer, både fra Løvernes Konge, Den Lille Havfrue, Peter Pan og flere andre film. Med 11 forestillinger fra den 18-22 februar skulle der være mulighed for at finde en passende dag. Billetter fås fra 185 kroner, og kan blandt andet købes på billetnet, og du kan læse mere på www.occ.dk.
Foto: Erik Kempf/arkivfoto
Odense Zoo lover vinterhygge for alle pengene med glødende kul, varm kakao og lysende lamper hver dag i vinterferien.

Er du heldig, får du måske oplevet havens nye beboer – tigeren Igor’s nye kæreste, der tjekkede ind i Zoo for ganske få dage siden. 

Ud over kødædende tigere og løver, er der også mulighed for at hilse på pingvinerne i fryseren, for ikke at tale om søkøer, giraffer og præriehunde.

Entre for voksen: 130 kroner.
Entré for barn (u. 11): 75 kroner.
Odense Zoo lover vinterhygge for alle pengene med glødende kul, varm kakao og lysende lamper hver dag i vinterferien. Er du heldig, får du måske oplevet havens nye beboer – tigeren Igor’s nye kæreste, der tjekkede ind i Zoo for ganske få dage siden. Ud over kødædende tigere og løver, er der også mulighed for at hilse på pingvinerne i fryseren, for ikke at tale om søkøer, giraffer og præriehunde. Entre for voksen: 130 kroner. Entré for barn (u. 11): 75 kroner.
Foto: Kim Rune/© Kim Rune
Dyb sne og spejlglatte fortove opfordrer ikke ligefrem til vandreture i byen. 
Hvis du alligevel vover at trodse vejret, er der mulighed for at tage sig en vandretur mellem gamle huse og gårde i den Fynske Landsby, mellem klokken 11 og 15, dog kun på søndage. 

Voksne kommer ind for 40 kroner, mens børn under 17 år får gratis adgang.
Dyb sne og spejlglatte fortove opfordrer ikke ligefrem til vandreture i byen. Hvis du alligevel vover at trodse vejret, er der mulighed for at tage sig en vandretur mellem gamle huse og gårde i den Fynske Landsby, mellem klokken 11 og 15, dog kun på søndage. Voksne kommer ind for 40 kroner, mens børn under 17 år får gratis adgang.
Foto: Mogens Winther
Odense Congress Center inviterer til konkurrencer, underholdning og aktiviteter for børn og barnlige sjæle i Danmarks største legeland for hele familien.

Glem vintervejret og tag en tur i radiobil eller hoppeborg, og lad dig underholde af cirkusartister og sjove dyr.

Mad kan købes på stedet eller medbringes.

Slaraffenlandet kan besøges fra den 22.-28. februar, kl. 10-17.
Entré: 100 kroner per person.
Odense Congress Center inviterer til konkurrencer, underholdning og aktiviteter for børn og barnlige sjæle i Danmarks største legeland for hele familien. Glem vintervejret og tag en tur i radiobil eller hoppeborg, og lad dig underholde af cirkusartister og sjove dyr. Mad kan købes på stedet eller medbringes. Slaraffenlandet kan besøges fra den 22.-28. februar, kl. 10-17. Entré: 100 kroner per person.
Foto: www.slaraffenland.com
Brandts inviterer nysgerrige børn og bedstemødre med strikkepinde til sanseudstillingen ”Langt ude i Skoven”. 
Her kan man møde en verden af natur, drømme og illusioner i form af forvoksede kaniner, vinkende katte og springvand. 

Herefter kan hele familien strikke varmt tøj til dyrene i den skov, de selv bygger af grene i Skovværkstedet. 

Udstillingen er åben fra den 20. til den 28. februar.
Læs mere på www.brandts.dk
Brandts inviterer nysgerrige børn og bedstemødre med strikkepinde til sanseudstillingen ”Langt ude i Skoven”. Her kan man møde en verden af natur, drømme og illusioner i form af forvoksede kaniner, vinkende katte og springvand. Herefter kan hele familien strikke varmt tøj til dyrene i den skov, de selv bygger af grene i Skovværkstedet. Udstillingen er åben fra den 20. til den 28. februar. Læs mere på www.brandts.dk
Foto: pressefoto/www.brandts.dk

Få idéer til vinterferien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce