Eventyrløbet er landets bedste

Små 25.000 løbere deltog sidste år i Eventyrløbet, der nu er blevet kårt som landets bedste motionsløb.
Foto: Jørgen Hansen

Eventyrløbet er landets bedste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ud af 32 motionsløb, som et dansk løbewebsite har testet i 2009, er Eventyrløbet det eneste løb, som høster maksimum-point. Løbsarrangør er glad og stolt over kåringen som Danmarks bedste motionsløb.

Odense: Eventyrløbet i Odense er Danmarks bedste motionsløb. Det er websitet Motionslob.dk, der i løbet af 2009 har testet 32 løb i hele Danmark og ud af dem kåret Eventyrløbet som det bedste.

- Eventyrløbet har som det eneste løb i 2009 fået fem løbesko ud af fem mulige i samtlige kategorier, der måles på, skriver websitets ejer, Martin Bork.

Med 22.000 deltagere er Eventyrløbet det største motionsløb i Danmark, men er lige så meget en folke- og firmafest som et motionsløb.

Eventyrløbet er blevet testet på lige fod med andre løb, blandt andet H.C. Andersen Marathon i Odense, Danmarks længste halvmaraton i Jordløse og Lillebælt Halvmarathon.

Hos Eventyrløbet, der arranges af Odense Gymnastikforening (OGF), er man stolt over kåringen.

- Det er vi bestemt meget glade for. Det viser, at tingene fungerer, siger pr-koordinator i OGF, Erling Jensen.

Også løbsleder Bent Iversen er stolt af at arrangere Danmarks bedste motionsløb.

- Vi er glade for, at det er lykkedes for os at skabe et populært løb for såvel motions- som eliteløbere. Kåringen er et skulderklap til alle de frivillige, som står bag et så stort arrangement, Eventyrløbet er blevet, siger Bent Iversen.

Før, under og efter løbet

Både før, under og efter Eventyrløbet har øjnene hvilet tungt på arrangørerne af dem, der har vurderet det.

Skiltningen er, som den skal være, publikum står på strategiske steder rundt på ruten og på opløbsstrækningen, ruten er trafikfri, væskedepoterne virker, og det er et løb, hvor både elite og familien Fyn deltager, fremgår det blandt andet af kåringen.

Løbet får også topkarakter i forhold til, hvordan løberne sendes af sted 1000 ad gangen med fire minutters mellemrum, ligesom der er tydelig afmærkning, hvor man skal stå med sit løbsnummer på brystet.

- Det er en folkefest med masser af firmahold med stande, så man kan møde rigtigt mange, man kender, hvis man er fra Fyn, som der står i kåringen.

Flere løb testet i 2010

Hos motionslob.dk fortsætter man i 2010 med at teste motionsløb i hele landet.

- Det er vores plan at teste endnu flere løb i 2010. Det vil blive en god blanding af nye og gamle løb med en overvægt af nye, siger Martin Bork.

Eventyrløbet er landets bedste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce