Eventyrløbet: Løbsleder takker af efter syv år

Fra konkurrenten og samarbejdspartneren H.C. Andersen Marathon kom blandt andet Mette Iglemose Larsen for at sige farvel til Klaus Winther, løbsleder gennem syv år i Odense Gymnastik Forening (OGF). Foto: Bjarke Vestesen

Eventyrløbet: Løbsleder takker af efter syv år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Klaus Winther har stået i spidsen for Eventyrløbet, DHL-Stafetten og mange andre motionsløb i OGF-regi, men nu stopper han med udgangen af måneden.

Der var syv hurraer for løbsleder Klaus Winther, som i syv år har stået i spidsen for Eventyrløbet, DHL-Stafetten og en lang række andre motionsløb arrangeret af Odense Gymnastik Forening (OGF).

- Vi er glade for, at du har været i stand til at holde et højt niveau i løbene, og vi er glade for, at du bliver ved med at komme i klubben, sagde formanden for hovedbestyrelsen i OGF, Jørgen Bendix Petersen.

Det skete fredag eftermiddag ved afskedsreceptionen for Klaus Winther i foreningens klubhus på Stadionvej i Odense-forstaden Bolbro. At Klaus Winther stopper sker helt uden dramatik og i fælles overensstemmelse mellem ham og bestyrelsen.

At han de seneste måneder har været med til at lære den nye løbsleder Poul Grenaa og salgs- og marketingchef Rasmus R. Nejstgaard op vidner da også om, at Klaus Winthers afsked sker uden sure miner.

Og sure miner var der bestemt ikke ved afskedsreceptionen, hvor både mange menige medlemmer og samarbejdspartnere var mødt op for at tage af sked med løbslederen.

- Det bliver dejligt at komme videre. Jeg har haft syv glade og spændende år, men det har også været hårdt. Der ligger et vis pres på ens skuldre, når man skal arrangere et så stort løb som Eventyrløbet, siger Klaus Winther.

Eventyrløbet er Danmarks største éndags-motionsløb med op til 25.000 deltagere.

Klaus Winther har lige tre dage i næste uge til at pakke de sidste ting, og på torsdag begynder han i et nyt job som logistikkoordinator hos Diabetesforeningen i Odense.

Eventyrløbet: Løbsleder takker af efter syv år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce