Eventyrløbet 2019: Nyt familieheat og 90'er-band på scenen

Sådan så det ud ved starten på Eventyrløbet 2018, dengang det var forår og en lun sommer lå lige om hjørnet og ventede. Arkivfoto: Michael Bager

Eventyrløbet 2019: Nyt familieheat og 90'er-band på scenen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mandag den 3. december åbnes der for tilmelding til Danmarks største en-dages motionsløb. Eventyrløbet afvikles for 42. gang Kristi himmelfartsdag den 30. maj 2019.

Der er omkring seks måneder til løbsstart, men alligevel er der god grund til at tænke på næste års udgave af Eventyrløbet, for mandag den 3. december åbner tilmeldingen og et startnummer kan være en oplagt gaveidé til jul.

Det er den 42. udgave af løbet og eftersom det altid ligger på Kristi himmelfartsdag skifter det dato fra år til år. I 2019 er det først den 30. maj, og det kan komme løbet til gode.

- Løbet ligger tre uger senere end i 2018, og det giver normalt en fremgang i deltagertallet. Vi forventer at runde de 20.000 og komme tilbage på niveauet fra jubilæumsåret 2017, siger løbsleder Poul Grenaa.

I år var der omkring 18.000 tilmeldte deltagere, lidt færre end tidligere år, og det er kendt for at være et både familieløb og firmaløb, fordi mange virksomheder bruger anledningen til at samle deres medarbejdere efter anstrengelserne.

I 2019 vil der som tidligere været forskellige distancer at vælge imellem lige fra børneløbet på 2 kilometer til de klassiske 5 og 10 kilometer.

- Samtidig indfører vi et særligt familieheat på 5 og 10 km. Tilbuddet gælder dem, der gerne vil gå eller jogge sammen hele vejen. De to heat bliver sendt af sted som de næstsidste på begge distancer. Vi sender alle de deltagere, som er til "fest & musik" af sted i det sidste heat på både 5 og 10 km, siger Poul Grenaa.

Musikken på plads

Mange deltagere går til koncert efter at have gennemført Eventyrløbet. Koncerten er i år den 19. i en lang række siden 20-års jubilæet i 1997. Der var ikke koncert i perioden fra 1998 til 2011.

- Vi er glade for at kunne præsentere Infernal som topnavn. Lina Rafn og Paw Lagermann er en af mest dynamiske duoer på den danske musikscene, siger Poul Grenaa.

Duoen har stået på scenen siden 1997 og er kendt for blandt andet de to hits "From Paris to Berlin" og "Kalinka". Efter den traditionelle overrækkelse af præmier til de hurtigste deltagere og de største hold samt donationer går Infernal på scenen.

Som opvarmning har Eventyrløbet engageret DJ O-Beat feat. Shaker Brothers. DJ O-beat er på scenen sammen med Shaker Brothers-tvillingerne Mohammed og Yaser, der er 29 år. Shaker Brothers er kendt af mange og har blandt andet være med i "Danmark har talent" i 2016.

Eventyrløbet 2019: Nyt familieheat og 90'er-band på scenen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce