Medlemmer i Odense-klub kan fra i år spille gratis på seks udenlandske baner

I den kommende sæson kan medlemmerne i Fyns største - og en af Danmarks største - golfklubber, Odense Eventyr Golf, spiller gratis på seks andre baner i Norge, Sverige og Estland.

Top Nordic Golf kalder man det nye samarbejde

- Vi vil gerne skabe et fælles brand til glæde for klubbernes medlemmer med en spil gratis-ordning, fortæller Rikke Mølhave, der er administrerende direktør i Odense Eventyr Golf.

Banerne håber, at man via samarbejdet skaber grobund for, at medlemmerne kan få attraktive tilbud på hoteller og golfresorts, ikke mindst i Sydeuropa.

Eksklusive Royal Mougins

Et samarbejde er allerede etableret med den eksklusive private klub, Royal Mougins i Sydfrankrig.

Der er i alt ti baner med i samarbejdet. Silkeborg Ry, Esbjerg og Kokkedal er de tre andre danske klubber. På de to jyske baner er der dog kun en tredjedel rabat, mens der - med visse begrænsninger - er gratis spil i Kokkedal.

Fra Sverige deltager Bokskogens, Kalmar og Vasatorp. Fra Norge deltager Miklagard og Stavanger, mens Estonian Golf & Country Club er med i samarbejdet fra Estland.

Det er planen med tiden at udbrede samarbejdet til 20 klubber.

For år tilbage kom medlemmerne af sig selv strømmende til golfklubber. Nu skal flere tages "med tang", hvorfor det bliver mere og mere almindeligt med samarbejder, der munder ud i gratis eller nedsat greenfee - for eksempel er Odense Eventyr også med i et fynsk samarbejde, hvor der for et mindre ekstrakontingent er gratis spil på flere baner.

Der er også en fynsk ordning, hvor det er muligt - på hverdage - at spille til halv pris.

  • Michael Bager

    Af:

    Jeg er politisk reporter på Odense-redaktionen med fokus på byrådet og løfter mange andre Odense-historier - med et lille sidespeciale i parkeringsforhold. Droppede efter eget ønske en plads i bladets ledelse for at blive aktiv reporter. Golf er en stor fritidsinteresse, og når der er tid, skriver jeg om emnet - både om lokale forhold og golf på verdensplan. Jeg er gift og har to voksne børn.