Clement Kjersgaard var helt oppe på tæerne fra morgenstunden - globalt talkshow

Var der et par stykker, som brokkede sig over at skulle til fællessamling fra den tidlige morgen i "Boxen", salen på Tietgen-gymnasiet, så skulle de have været i multiværten og den razorskarpe debattør Clement Kjersgaard.

For ham er kl. 08.00 langt oppe ad dagen. For at være på plads på podiet foran 400-500 gymnasieelever onsdag morgen, var han trimlet ud af sengen kl. 05.00.

I gymnasieelevernes spørgerunde var der indspark omkring det forestående valg i USA. Det blev specifikt spurgt til Donald Trump som præsident.

- Det kommer ikke til at ske. Der er tre vælgergrupper i USA. Republikanere, Demokraterne og dem midt imellem. Det er hos de sidste, valget afgøres. Det bliver ikke med en Trump, der ellers har været på banen med et ønske om at stoppe USA's krigsengagementer. Interessant han kan sige det uden at blive beskyldt for anti-patriotisme.

- Men undskyld mig. Donald Trump som præsident i USA er lige så sandsynligt og fornuftigt som Karsten Ree som dansk statsminister, sagde Clement Kjersgaard.

  • Journalist portræt

    Af:

    Journalist og reporter hos Jysk Fynske Medier. Fyens Stiftststidendes Odense-redaktion. Interview og reportage. Tager også en del billeder og film.