Nordatlantisk Hus fik en ny uventet nabo, der kom på slæb fra Sakskøbing

Netop som Nordatlantisk Hus er ved at være klar til både at åbne sine aktiviteter med udstillinger, konference, restaurant og boliger, fik det atlantiske hus en genbo. Kajplads 11 ved Byens Ø blev indtaget af en pænt stor husbåd, som blev bugseret på plads onsdag formiddag.

- Den er ikke til bolig. For det bryder Odense havn sig ikke om. Dens husbåde skal kunne sejle selv. Det kan den her indretning ikke, siger Claus Kloster, salgs- og udviklingschef hos firmaet MAB.

- Vi har overtaget husbåden, som en halv snes år har fungeret som udlejning til bl. a. tyske lystfiskerturister i Sakskøbing. Båden er i fin form og høj kvalitet og bugseringen fra Sakskøbing på Lolland er gået planmæssigt. Vi går i gang med at leje den ud, når den lige er blevet shinet lidt op, siger han.

- Det er jo en fornem placering her ved siden af det snart nyåbnede Nordatlantisk Hus. Et sted, som vil være nemt at finde frem til. Både for lejere fra Odense men også udenfor øen. Der er ikke længere, end man kan gå fra banen, og vi får p-pladser lige foran, siger Claus Kloster.

MAB vil selv benytte kontorfaciliteterne på stedet og vil derfor også være på stedet og servicere husbåden. Den adskiller sig lidt fra et mere traditionelt kontor på land - men ikke meget.

  • Journalist portræt

    Af:

    Journalist og reporter hos Jysk Fynske Medier. Fyens Stiftststidendes Odense-redaktion. Interview og reportage. Tager også en del billeder og film.