Et bad for en krone og lagkage for en tokrone

Fast svømmer hver eneste dag på Klosterbakken. Torben Iversen, skuespiller og HCA-parade-general. Korkbæltet er måske "lig' en snip til den kort' si'". Håndklædet er som de så ud i trediverne. Begge effekter udlånt af Tidens Samling.
Foto: John Fredy

Et bad for en krone og lagkage for en tokrone

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Svømmehallen skruede sine priser tilbage til åbningen i 1938 - for 75 år siden

Der var kø i caféen, badetøjet var uldent og damerne i billetsalget klædt i tækkelig trediver-mode. Og hvis man spørger om konceptet med de fleste ydelser til en krone var populært, så er svaret et svømmehalsrungende: Jaaaaa.

- Det har været så sjovt at forberede den her dag. Vi har lånt tøj og effekter i Tidens Samling. Vi har lavet en brochure med en tidspinje tilbage fra dengang, man badede i Odense Å, og i omklædningen er tiden skruet tilbage til dengang, der var rigtige bademestre og kunderne kunne regne med at blive skuret på ryggen med træuld og sæbepulverskum, fortæller svømmehalsleder Jørgen Æbelø.

- På kort sigt er der selvfølgelig ikke god økonomi i at sælge alle ydelser til en brøkdel af den virkelige pris. Men set i den store sammenhæng, er det jo kun en dråbe i bassinet, at vi en enkelt dag giver bad, smørrebrød og lagkage væk til foræringspriser, siger han.

- Til gengæld kan investeringen i en god fødselsdag vise sig at komme igen. Jeg har set adskillige gæster, som ikke plejer at være i svømmehallen. Så på sigt kan det sagtens være mere end en økonomisk maveplasker, mener Jørgen Æbelø fra Odense-svømmehallerne.

Et bad for en krone og lagkage for en tokrone

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce