Er du bange for mørke?


Er du bange for mørke?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Oplev Kirkendrup Skov i måneskin, når Skov- og Naturstyrelsen inviterer ud i Naturnatten

KIRKENDRUP: Bålet knitrer i vinden. En ugle tuder i det fjerne. Og du varmer dig ved gløderne med en kop te mellem hænderne, før soveposen kalder i teltet.

Lyder det som en lørdag aften for dig og familien? Uden tv og snorken på sofaen.

Så mød op i Kirkendrup Skov i det nordvestlige Odense lørdag eftermiddag. Her holder Skov- og Naturstyrelsen - ligesom i 30 andre forskellige skove landet rundt "Naturnatten" med aktiviteter efter solnedgang.

Hyggenat

- I virkeligheden kan det være utrolig hyggelig og spændende at være ude om aftenen. Det bliver noget med at lave mad over bål, og hygge sig med det. Derefter er der forskellige oplæg om, hvordan mennesker og dyr orienterer sig i mørke. Og det skal nogle lege og aktiviteter være med til at give en forståelse for, siger Jesper Christensen, der er biolog og naturvejleder ved Skov- og Naturstyrelsen på Fyn.

- Det er alletiders chance for at komme ud og opleve alle mulige ting, man ikke kan opleve om dagen. Når det skumrer om aftenen, er der en masse dyr, der står op, hvor vi går i seng. Selvfølgelig uglen, men også katten og rævene bliver aktive. Det er nogen af de ting, vi gerne vil fortælle om, fortæller han.

Arrangementet i Kirkendrup Skov begynder klokken 16 på lørdag og slutter søndag klokken 10.

Øvrige naturnat-skove på Fyn er Sollerup Skov ved Faaborg.

Læs mere

www.skovognatur.dk

Er du bange for mørke?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce