Resten af Vestre Stationsvej bliver på mandag også ensrettet, men til februar åbner en anden del for trafik i begge retninger

Centrum: Den del af Vestre Stationsvej, som hidtil har været dobbeltrettet, vil fra på mandag den 11. januar blive ensrettet i østlig retning.

Det er stadig arbejdet med forberedelserne til anlæggelsen af den kommende letbane, som betyder, at Vestre Stationsvej på strækningen mellem Fjordsgade og Rugårdsvej fra mandag morgen gøres ensrettet.

De lokale forsyningsselskaber, herunder Vandcenter Syd, skal flytte sine forsyningsledninger under asfalten, og det er derfor, det sidste stykke af stationsvejen gøres ensrettet.

Håb til februar

For de hårdtprøvede bilister er der dog håb, for hele stykket fra Vesterbro til Rugårdsvej vil kun være ensrettet indtil februar. Her åbner nemlig stykket fra Vesterbro til Fjordsgade for dobbeltrettet trafik. Strækningen mellem Fjordsgade og Rugårdsvej vil dog fortsat være ensrettet indtil oktober.

Til maj begynder det tilsvarende arbejde på Østre Stationsvej. Derfor vil der i en periode være et overlap, hvor der arbejdes på begge strækninger.

I hele arbejdsperioden vil der stadig være passage for cyklister og fodgængere i begge retninger.

I hele perioden vil de primære ruter for omkørsel stadig være Rugårdsvej og Vindegade.

  • Vestesen_Bjarke_(2015)_010

    Af:

    Kriminalredaktør

Mere om emnet

Se alle
5
Letbanen rykker ind på Middelfartvej

Letbanen rykker ind på Middelfartvej

Et stykke af Højstrupvej bliver ensrettet

Et stykke af Højstrupvej bliver ensrettet

En del af Ejlskovsgade lukkes