Ensretning først om halvanden uge

Sådan vil ensretningen være fra mandag den 18. januar 2016. Kort: Odense Letbane

Ensretning først om halvanden uge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Resten af Vestre Stationsvej bliver 18. januar også ensrettet, men til februar åbner en anden del for trafik i begge retninger

Centrum: Egentlig var det bebudet allerede til på mandag, men det er først mandag den 18. januar, at den del af Vestre Stationsvej, som hidtil har været dobbeltrettet, vil blive ensrettet i østlig retning.

Odense Letbane var nemlig lige hurtigt nok ude med at varsle, at hele Vestre Stationsvej gøres ensrettet, men det sker altså først fra 18. januar.

Det er dog stadig arbejdet med forberedelserne til anlæggelsen af den kommende letbane, som betyder, at Vestre Stationsvej på strækningen mellem Fjordsgade og Rugårdsvej gøres ensrettet.

De lokale forsyningsselskaber, herunder Vandcenter Syd, skal flytte sine forsyningsledninger under asfalten, og det er derfor, at det sidste stykke af stationsvejen gøres ensrettet.

For de hårdtprøvede bilister er der dog håb, for hele stykket fra Vesterbro til Rugårdsvej vil kun være ensrettet indtil februar. Her åbner nemlig stykket fra Vesterbro til Fjordsgade for dobbeltrettet trafik. Strækningen mellem Fjordsgade og Rugårdsvej vil dog fortsat være ensrettet indtil oktober.

Til maj begynder det tilsvarende arbejde på Østre Stationsvej. Derfor vil der i en periode være et overlap, hvor der arbejdes på begge strækninger.

Ensretning først om halvanden uge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce