Når den odenseanske natklub lægger fra land i 2018, trækker de endnu et stort dj-navn op af hatten. 24. februar optræder dj-stjernen Danny Howard.

Hvorfor er Danny Howard et scoop for Slagteriet?

- Fordi det er første gang, han sætter sine dj-fødder på den danske klubscene.

Kender fynboerne Danny Howard?

- Har man interesse for elektronisk musik, gør man. Danny Howard har fået masser af spilletid på de engelske radiostationer og er lige i hælene på den levende legende Pete Tong, som gennem 20 år har sammensat weekendens playlister i England. Alle dj's med respekt for sig selv ved, hvem Pete Tong er, og at Danny Howard er potentiel arvtager.

Hvad betyder det for Slagteriet, at han kickstarter sæsonen?

- På Slagteriet har vi gennem fire år præsenteret store internationale navne, der kunne gøre storbyen København jaloux. Vi nærmer os en situation, hvor Slagteriet er ét af de eneste privatejede steder i Danmark, der trækker udenlandske profiler til. At booke Howard er med til at cementere vores mål om at skabe kant i provinsen.

Hvordan rangerer han blandt de andre store navne, I har præsenteret?

- Danny Howard er trendsætter og præsenterer de nyeste artister inden for natklubscenen. Hvis man ønsker at blive set og hørt ude i den store verden, er det Danny Howard, der kan hjælpe med at udbrede kendskabet til ens musik.

Hvorfor er det især britiske artister, I booker?

- Det hænger sammen med, at de største profiler inden for genren ofte er britere, svenskere eller hollændere.

Er det en selvforstærkende effekt med briterne, fordi de fortæller om Slagteriet derhjemme til kolleger?

- Vi har booket flere britiske profiler, og det smitter helt sikkert af på deres kolleger, når de hører om vores fester og de unikke rammer. Det er klart nemmere at trække andre profiler til Slagteriet, når vi har bevist, vi gør det godt.

  • Michael Bager

    Af:

    Reporter på Odenseredaktionen, musikredaktør og flittig skribent til rejsemagasinet Siesta. Født i Aars, Himmerland, i 1977 og bosat på Fyn siden 2004. Har kone, der er læge på OUH, samt to døtre. Jeg er glødende AaB- og Arsenalfan, men hepper på OB i alle kampe, hvor de ikke møder nogen af de nævnte hold. Jeg elsker alt fra hiphop og heavy til punk og rendyrket rock. Jeg har i mine 10 år på avisen interviewet musikere som Tom Jones, Robert Plant, Slash, Sinéad O'Connor, Macy Gray, Bryan Adams, Chris Cornell, Cliff Richards, Dr. John, Gavin DeGraw, James Last, Jeff Beck, Kevin Costner, Manic Street Preachers, Santana, Suede, The National og Travis m.fl. Blandt danske bands mangler jeg kun C.V.Jørgensen og Kim Larsen for at have interviewet samtlige af mine hjemlige helte.