Torsdag formiddag skete det igen, at en bilist var på vej ned ad trappetrinene til cykelkælderen ved Fynske Medier. Få minutter senere ankom entreprenørfirmaet Egelund for at sætte en stolpe op foran indkørslen.

Odense: Det er under en uge siden, at en familie fra Roskilde nær kom galt af sted, da de ved en fejltagelse forsøgte at parkere bilen i cykelkælderen ved siden af indkørslen til p-pladsen ved Fynske Medier.

Og torsdag formiddag var det nær gået galt igen for en bilist, der på samme vis var på vej ned ad trappetrinene mod parkeringspladsen, forbeholdt jernheste.

Fire trin nåede bilisten ned ad trappen, inden han fik hugget bremserne i.

Det fortæller bagsideredaktør på Fyens Stiftstidende, Hans Faarup, der tilfældigvis passerede forbi den uheldige hændelse - som på sin vis også passer til bagsiden.

- Heldigvis var bilen ikke meget større, end vi sagtens kunne skubbe den op igen. Den lugtede til gengæld brændt fra motoren, siger Hans Farup, der sammen med to andre fik bilen, en Opel Adam, tilbage på ret køl og siden bragt til den rigtige parkeringsplads få meter længere fremme på højre hånd.

Hele det uheldige scenarie udspillede sig, blot få minutter inden Laurits Egelund fra entreprenørfirmaet Egelund A/S mødte frem med formål om netop at sikre, at kun cykler og deslige kan tilgå cykelkælderen.

- Der har før været en stolpe foran kælderen, som på et tidspunkt er blevet påkørt, hvorfor der ingen har været et stykke tid. Men nu skal jeg have sat en ny op, fortæller Laurits Egelund.

Fundamentet til stolpen, der, udover det nuværende cykelparkeringsskilt, skal bevirke, at biler formenes adgang til cykelkælderen, er imidlertid brækket, hvorfor det i første omgang bliver en midlertidig løsning, forklarer Laurits Egelund.

- Men jeg må da hellere skynde mig, alt hvad jeg kan, griner han og fortsætter sit arbejde.

  • Af: