Endnu dyrere at lukke Infra Service


Endnu dyrere at lukke Infra Service

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Op til 10 millioner kroner ekstra sættes af

ODENSE: Lukningen af Infra Service kan let risikere at blive endnu dyrere end de foreløbig over 30 millioner kroner, Odense Kommune allerede har kastet efter selskabet.

Byrådet beslutter i dag at reservere yderligere op til 10 millioner kroner, som det kan blive nødvendigt at tage af i forbindelse med den endelige lukning af selskabet. Det er derfor endnu uvist, hvor stor den samlede regning bliver.

Kan ikke sælges

Men det er tilsyneladende mere kompliceret end som så bare at likvidere selskabet.

Det viser et notat fra advokatfirmaet Jonas Bruun, som er i gang med en undersøgelse af, hvorfor det gik så skævt, som det gik.

Af notatet fremgår det blandt andet, at Infra Service ikke kan "sælge" sine kontrakter til Odense Kommune.

Det vil heller ikke være muligt for Odense Kommune bare at sælge sin andel af Infra Service til en privat aktør.

Selve advokatundersøgelsen forventes færdig i august. Først til den tid kan der skabes det fulde overblik over, hvor dyrt et bekendtskab for skatteborgerne i Odense, oprettelsen af Infra Service har været.

Opgaver udbydes

I den kommende tid skal Infra Services opgaver udbydes til andre, for nok er firmaet gået neden om og hjem, men det arbejde, som skulle være udført, skal stadig gøres.

Det drejet sig blandt andet om at holde byen ren, slå græs i parker og en lang række andre opgaver, som tidligere blev udført af kommunens park- og vejafdeling.

Det bliver By- og Kulturforvaltningen, der i de næste måneder skal vurdere, hvilke opgaver kommunen selv fremover skal stå for, og hvilke der udbydes til andre samt på hvilke vilkår, det skal ske.

Endnu dyrere at lukke Infra Service

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce