Tilkørsel 48 ved Tietgenbyen er tirsdag formiddag blevet genåbnet, oplyser Fyns Politi. En tankvogn væltede tirsdag morgen og har siden delvist spærret tilkørslen.

OPDATERET klokken 11.30: Det er atter muligt at køre på motorvejen i østgående retning ved tilkørsel 48 i Tietgenbyen, oplyser Fyns Politi.

Der blev tirsdag morgen spærret for motorvejstilkørsel 48 i østgående retning ved Niels Bohrs Alle i Tietgenbyen i Odense.

Ifølge Fyns Politi var en tankbil væltet ved motorvejstilkørslen, og den skulle først tømmes for sit indhold, før den kunne rejses og køres væk fra stedet.

Kort efter klokken 11 oplyser Fyns Politi på Twitter, at det atter er muligt at komme ned ad tilkørslen til motorvejen.

Der er ikke sket nogen alvorlig personskade ved uheldet, som i første omgang lukkede tilkørslen omkring klokken seks. Ved 8.20-tiden oplyser Fyns Politi til Fyens.dk, at det var muligt at passere uheldsstedet med forsigtighed, og at det også var muligt at komme ad tilkørslen til motorvejen.

En time senere blev det imidlertid nødvendigt atter at lukke tilkørslen for at kunne fjerne den væltede tankvogn. På det tidspunkt forventede Vejdirektoratet, at arbejdet først ville være slut omkring middag, og bilister, der skulle mod øst, blev opfordret til at bruge en tilkørsel før eller efter Tietgenbyen.

  • Klingenberg_Kenneth_(2015)_15

    Af:

    Jourhavende på Fyens.dk og vinskribent