En mild mexicaner


En mild mexicaner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

ÆLDREMAD

Odense Storkøkken: "Chili con carne"

Så var vi pludselig ved den blandt de syv retter, jeg havde glædet mig mest til.

Desværre ville omstændighederne, at jeg skulle klemme dagens ret ned i en fart, da jeg skulle nå en aftale. Så jeg fik også givet retten for lidt i mikroovnen, og taget i betragtning, den kun var marginalt varmere end lunken, klarede den sig faktisk godt.

Chili con carne kan de sagtens finde på at divertere med i vor kantine. Og begå nøjagtig den samme fejl: At spare på chilien. Af angst for at skræmme nogen væk, sænker man krydderi-overliggeren.

Men havde jeg nu haft chili-pulver og eventuelt creme fraiche lige ved hånden, så kunne jeg faktisk have givet den milde mexicaner et pift og et løft.

De tilhørende ris var noget nær perfekte, og eneste minus var de tilhørende alibi-grønsager: Broccoli, gulerødder og blomkål kogt ud til smagløshed. Når man tænker på, hvor delikat en mundfuld, blomkål kan være, når den bevarer sin sprødhed, må man bare konstatere: De gjorde min blomkål fortræd.

Men ellers: En absolut velsmagende ret, der som et utilsigtet plus også var yderst velegnet til at kyle ned i skuffen i en fart.

Jesper Mads Eriksen

En mild mexicaner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce