En helt rolig støjende festival

Der blev festet vildt i gaderne i Odense i weekenden, men politiet melder og god ro og orden.
Foto: Jeppe Nørgaard

En helt rolig støjende festival

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fyns Politi melder om en rolig Karrusel-festival i weekenden. Til gengæld blev nogle odenseanere meget trætte af støjen.

Weekendens semesterstarts- og technofest Karrusel forløb stille og roligt. I hvert fald set fra politiets synsvinkel. Vagtchefen hos Fyns Politi oplyser, at politiet ikke oplevede problemer i forbindelse med afviklingen af den store gadefest.

Politiets eneste rapport fra weekendens festligheder handler om en 18-årig, der blev pågrebet med en ulovlig Dankort-kniv.

Til gengæld er flere borgere meget trætte af larmen fra koncerten.

"Jeg synes, der mangler billeder af beboerne på Filosofgangen med ørepropper og hørebøffer eller megahøjt opskruet tv for at kunne høre det i eget hjem," skriver Ranja Bjerring på Fyens.dk's Facebook-side som en kommentar til billederne fra festivalen, og hun fortsætter:

"Det kan umuligt være meningen, at man på det nærmeste er tvunget til at rejse bort i flere dage. Det tåler ikke gentagelse."

Også andre odenseanere har haft en støjende weekend.

"Deres bas er så voldsom, at mine knive på den dertil indrettede vægmonterede magnetiske skinne hang og vibrerede," skriver Claus Dam Gregersen.

"Vi på Ny vestergade må være skidte mennesker, siden vi skal have alt deres kulturfis i hovedet," fortsætter han.

En gang om året

Kent Andersen forsvarer festivalen og mener, at folk burde vide, at festivalen fandt sted:

"Forstår ikke, at folk klager over støjen, når der har hængt sedler op rundt i byen i flere måneder omkring støj. Jeg mener endda, at der har været delt sedler ud i postkasser/brevsprækker, så folk har været informeret om det på forhånd."

En enkelt Facebook-bruger har også lagt et billede ud af sin vandaliserede bil.

En helt rolig støjende festival

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce