Ekstra vogntog klar til storkampe


Ekstra vogntog klar til storkampe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Letbane-stationen ved Odense Idrætspark får et vigespor, så kapaciteten kan øges

Når både OB, Odense Bulldogs og håndbold-kvinderne fra Odense HC har hjemmekamp ? eller blot to af klubberne ? kan der hurtigt opstå trafikkaos, når publikum skal væk fra idrætspark-området, der er omkranset af snævre veje, rundkørsler og boligkvarterer ? pænt væk fra byens hovedfærdselsårer.

- Men den kommende letbane-station vil give folk mulighed for at komme nemt til og fra idrætsparkområdet. Stationen skal ligge ud for Odense Idrætshal, og der etableres et vigespor dér, så man til større begivenheder kan have flere vogntog stå klar til at klare presset, siger idrætsparkleder Søren Damgaard, der gør opmærksom på, at flere af faciliteterne i idrætsparken har mange gæster og kunder.

- I håndboldhallen træner motionister, skoleelever og motionister i dagtimerne, og den er belagt fra morgen til aften med aktivitet, ud over Liga-holdet Odense HC's træning. På samme vis har den nye Thorvald Ellegaard Arena besøg af mange skoleklasser.

- I Odense Isstadion har vi ud over ishockeyklubbens træninger en mængde offentligt skøjteløb, og de to haller er også åbne i weekenderne til det formål, siger idrætsparklederen, mens Odense Bulldogs ? alt efter formkurve ? typisk trækker mellem 1200 og på det hel store aftener 3000 tilskuere, selv om det sidste tal først optræder, når Bulldogs når helt frem i medaljekampene.

Odense Bowlinghal er kommunens, men fungerer som en selvejende institution, hvor foreningerne sørger for at fylde hallerne.

Letbanens første station i Bolbro efter jernbanebroen kommer på Middelfartvej, tæt på Hauges Plads, og så drejer den op ad Stadionvej og efter næste station ud over Odense idrætshal kører den videre mod Rismarksvej og efter nogle stationer slutter den ved Tarup Centret.

Ekstra vogntog klar til storkampe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce