Pia Schmidt Pedersen og Bo Skærbæk Sørensen er både kolleger, forretningspartnere og ægtepar.

De har mødt hinanden, mens de begge var i skobranchen. Bo Skærbæk Sørensen drev virksomhed sammen med sin mor, og Pia Schmidt Pedersen med sin bror.

Pia Schmidt Pedersen havde seks butikker. Den ene var Skohjørnet i Kongensgade i Odense.

I 2010 solgte hun butikkerne til sin bror.

Pia Schmidt Pedersen og Bo Skærbæk Sørensen er ved at anlægge en lystbådehavn i Middelfart. Der bliver plads til 55 til 60 både.

Lystbådehavnen hedder Nyhavn2 og ligger tæt på det nye rådhus. Parret ejer desuden udlejningsejendomme og -huse i henholdsvis Odense og Søndersø.

  • Heidi

    Af:

    Journalist på ErhvervPlus Fyn og magasinet Business Fyn. Tidligere journalist, jourhavende og redaktionel udvikler på Nyhedsredaktionen, også hos Jysk Fynske Medier. Jeg har været lokalredaktør på Fyens Stiftstidende på Nordfyn og UgeAvisen Nordfyn indtil december 2014. Tidligere har jeg været på Fyens Stiftstidendes redaktion i Assens, hvor jeg havde ansvaret for børne- og ungeområdet. Jeg begyndte journalistuddannelsen som 30-årig, og inden da jeg har arbejdet som regnskabsansvarlig og controller med uddannelser som revisorassistent og merkonom i økonomistyring på cv'et. Min mand er også journalist. Vi bor i hus i Aarup og har sammen to døtre.

Mere om emnet

Se alle
1
Tidligere skodronning har skiftet spor: Vil ændre Flisemontøren til lagerhotel

Tidligere skodronning har skiftet spor: Vil ændre Flisemontøren til lagerhotel