Ejendomsmægler: Hver fjerde lejlighed i TBT Tower er solgt

TBT Tower er ved at være oppe i højde med Odeon ved siden af. Når bygningen står færdig, bliver den 17 etager høj. Den øverste etage sælges som én lejlighed på godt 300 kvadratmeter med en udbudspris på 20 millioner kroner. Lejligheden er på nuværende tidspunkt reserveret, men ikke solgt. Foto Birgitte Carol Heiberg

Ejendomsmægler: Hver fjerde lejlighed i TBT Tower er solgt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ejendomsmægler Henrik Christoffersen fra Home siger, at salget af lejligheder i TBT Tower går som ventet med godt et år til indflyting. Interessen er størst fra syvende salg og op.

Hvordan går det med salget af lejligheder i TBT Tower?

- Vi fik lejlighederne til salg i efteråret og helt generelt går det som ventet. Projektsalg og Odense er to ting, der ikke kender hinanden så godt endnu. Det er ikke som i større byer, hvor projektsalg har været kendt i flere år. Men der er pæn interesse.

Projektsalg - kan du lige uddybe det?

- Med det mener jeg salg, hvor byggeriet ikke står færdigt, og hvor folk derfor ikke helt præcis kan se, hvad man køber. Vi har erfaret, at i Odense vil folk gerne kunne fornemme, hvad det er, de er ved at købe, inden de slår til.

Hvordan går det helt konkret med salget, hvis vi kigger på de tørre tal?

- Vi har solgt cirka en fjerdedel af lejlighederne, vi har nogle reservationer, og cirka 70 procent står stadig til salg.

Du siger, det er som forventet. Kan du uddybe det?

- Du skal huske, indflytning først kan ske i april 2019, så der er længe til endnu. Det spiller også ind. Naturligvis har man altid et håb og et ønske om, at det hele bliver solgt med det samme, men alt i alt må jeg sige, at det går præcis som ventet. Lige nu kommer der en etage på cirka hver 14. dag, og vi kan mærke både på de telefoniske henvendelser og på materialebestillingerne, at interessen stiger i takt med, at bygningen rejser sig.

En undersøgelse fra rådgivningsfirmaet Exometric viser, at lysten til bo højt er begrænset. Hvordan lyder det i forhold til det, du oplever?

- Det har jeg svært ved at genkende. Vi kan faktisk se, at interessen er størst for at komme i højden. Det er de øverste lejligheder fra syvende sal og op, der indtil videre har solgt bedst, og det er der, fokus har været. Mange nævner blandt andet udsigten som det, de går efter. Men det er jo også således, at de lejligheder, der ligger højest oppe, er de dyreste, og det betyder selvfølgelig også noget.

Hvem er køberne? Er der nogle gennemgående træk hos dem, der viser interesse?

- Tværtimod, det er der slet ikke. Vi har både unge singler og par, familier med børn og ældre ægtepar fra forstæderne.

Er der heller ingen gennemgående træk i forhold til, om folk har været vant til at bo i lejligheder?

- Nej. Vi hører både fra folk, der har boet i lejligheder før, men der er også en del, som kommer fra villaer. Typisk ønsker de at få et mere enkelt liv, hvor man kommer hjem fra arbejde, tager elevatoren op og sætter sig ud på terrassen.

Når du ser på den interesse, der indtil videre har været, er din vurdering så, at der er basis for at kunne sælge flere lejligheder i højden i Odense?

- Det vil jeg mene. Der er god interesse for det. Men vi må også sande, at når vi taler lejligheder til fire mio. kroner og op efter, så er køberskaren begrænset. Hvis man lavede et nyt højhus et andet sted i byen, og hvis man måske lavede lejlighederne lidt mindre og lidt billigere, så tror jeg helt sikkert, de også ville have manges interesse.

Henrik Christoffersen fra Home står for salget af lejligheder i TBT Tower. Arkivfoto: Hasse Frimodt
Henrik Christoffersen fra Home står for salget af lejligheder i TBT Tower. Arkivfoto: Hasse Frimodt

Ejendomsmægler: Hver fjerde lejlighed i TBT Tower er solgt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce