Ejendomsmægler: Der er masser af gang i projektsalget i Odense

Der er masser af gang i salget af lejligheder på projektstadiet i Odense, mener Nybolig. F.eks. på Odense Havn. Arkivfoto: Fyens.dk

Ejendomsmægler: Der er masser af gang i projektsalget i Odense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nybolig-mægler reagerer på Home-mæglers udmelding i avisen om, at projektsalg og Odense er to ting, "der ikke kender hinanden så godt endnu". Sådan oplever Nybolig det slet ikke.

Ejendomsmægler Peter Schultz Jensen fra Nybolig havde nær fået morgenkaffen galt i halsen, da han læste Fyens Stiftstidende torsdag.

Her lød det fra hans kollega, ejendomsmægler Henrik Christoffersen fra Home, der står for at sælge lejlighederne i TBT Tower med 17 etager, at "projektsalg og Odense er to ting, der ikke kender hinanden så godt endnu".

Og, lød det også fra Home-mægleren, der indtil nu på et lille halvt år har solgt en fjerdedel af boligerne i TBT Tower: "Vi har erfaret, at i Odense vil folk gerne kunne fornemme, hvad det er, de er ved at købe, inden de slår til".

Men den udlægning af, at projektsalg - altså salg af nye boliger, der endnu ikke står klar til indflytning - og Odense er lidt fremmede over for hinanden, genkender Peter Schultz Jensen slet ikke.

- Vi har siden 2006 solgt næsten alle projekter i Odense og kan ikke nikke genkendende til, hvad Home udtaler. Det giver et helt forkert billede af fakta for projektsalg i Odense, påpeger han i en mail til avisen som reaktion på artiklen.

Knald på salget andre steder

- Hvad angår TBT Terrassehusene, som Nybolig Projekt Palle Jensen sælger for Arkitektgruppen, er der solgt 75 procent af alle lejligheder. Og der er flere solgte på vej og enorm efterspørgsel stadigvæk, selv om indflytning først er til sommer, lyder det også fra Peter Schultz Jensen, der peger på havnen som et andet eksempel, hvor det ikke har været svært at sælge eller udleje boliger på projektstadiet.

- I Landemærket (ligeledes nybyggeri på Odense Havn, som står klar til indflytning 1. maj, red.) er der udlejet 86 procent, og vi startede op i december. I 2017 blev Mesanen (også Odense Havn, red.) 100 procent udlejet på en måned, nogle måneder inden det stod klar til indflytning, og i 2016 blev Soldækket på Promenadebyen 100 procent solgt af Nybolig Projekt Palle Jensen på to måneder. Igen nogle måneder før det stod klar til indflytning.

Avisen har efterfølgende været i telefonisk kontakt med Peter Schultz Jensen. Han kalder det "synd", hvis der bliver tegnet et forkert billede, når nu der er "knald på" projektsalg, som han udtrykker det.

Er du bange for, det kan skade salget?

- Ja, eksempelvis, og det er en skam, når det ikke er faktuelt korrekt, siger han.

Home-mægler om kritik: Komisk

Avisen har forelagt kritikken fra Nybolig for Henrik Christoffersen fra Home. Hans kommentar lyder:

- Jeg er da ked af, hvis Peter har fået sin morgenkaffe galt i halsen. At udmeldingen lige præcis kommer fra Peter er lille smule komisk, da han faktuelt om nogen er enormt lang tid om at realisere de projekter, han er involveret i. Min udmelding i går (torsdag, red.) gik alene på, at salget speeder op, som projektet skrider frem. Jeg mener, han overfortolker mine ord, når han konkluderer, at jeg har sagt, der ikke er gang i projektsalget.

- Jeg fastholder, at vores erfaring er, at folk helst vil kunne se og opleve den bolig, de køber. Men det ændrer ikke på, at vi på nuværende tidspunkt allerede har solgt 25 procent af de udbudte boliger i TBT Tower, at interessen er god, og at vi ingen tvivl har om, at det hele er solgt, inden bygningen står færdig (sommeren 2019, red.).

- Generelt er boligmarkedet i Odense rødglødende, og det gælder også for projektsalg, siger Henrik Christoffersen.

Ejendomsmægler: Der er masser af gang i projektsalget i Odense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce