Foreløbige undersøgelser efter branden hos Marius Pedersen på Havnegade i Odense tyder på, at branden kan have været påsat.

Branden søndag eftermiddag hos miljøvirksomheden Marius Pedersen kan være påsat. Det er politiets konklusion efter de foreløbige tekniske undersøgelser på stedet.

- Vi kan endnu ikke sige noget endeligt om brandårsagen, men resultaterne fra de foreløbige undersøgelser betyder, at vi desværre ikke kan udelukke, branden var påsat. I den forbindelse vil vi gerne høre fra vidner, der kan have set en mand, der befandt sig i området, siger politikommissær Danny Glintborg fra Fyns Politi.

Efterlyser viden om mand i mørkt tøj

Manden, politiet gerne vil høre mere om, stod ifølge flere vidner på Havnegade over for brandstedet. Han beskrives som 170-180 centimeter og almindelig til kraftig af bygning, og han var iført mørkt tøj.

-Vi vil gerne vide, hvad manden foretog sig i området, og vi vil gerne i forbindelse med ham, så vi finde ud af, om vi kan udelukke ham fra vores efterforskning, siger Danny Glintborg.

Ved branden i Marius Pedersen blev værdier for omkring 100.000 kroner ødelagt. Desuden var der en del skader på anlæg og materiel. Ingen mennesker kom noget til.

Fyns Politi kan kontaktes på telefon 114, hvis du har oplysninger om manden i det mørke tøj.

Mere om emnet

Se alle
Efter voldsom brand: Affaldsfirmaarbejder videre

Efter voldsom brand: Affaldsfirmaarbejder videre

Havnebrand under kontrol: Folk kan bevæge sig uden for igen

Brand på Odense Havn: Miljøvirksomhed Marius Pedersen i flammer