Christian Berg har fået et nyt job som lufthavnschef i Sønderborg.

For Christian Berg blev det til lidt over to år i direktørstolen i Hans Christian Andersen Airport i Beldringe.

Den afgående direktør har fået nyt job som lufthavnschef i Sønderborg Lufthavn, og han forlader sit fynske job 1. marts.

Det fortæller Odense Kommune i en pressemeddelelse, hvori der også - vanen tro - udtales pæne ord fra både arbejdsgiveren og den afgående direktør.

- Vi har lagt en meget ambitiøs strategi for Hans Christian Andersen Airport, som Christian Berg har leveret et rigtig godt stykke arbejde til, siger stadsdirektør Stefan Birkebjerg Andersen - med tilføjhelsen:

- Lufthavnen har både formået at fordoble passagertilvæksten og er blevet omdrejningspunkt for droneudviklingen. Det er en markant udvikling, og jeg vil gerne på vegne af bestyrelsen takke Christian for den store indsats og ønske ham held og lykke i det nye job.

For Christian Berg har det ifølge pressemeddelelsen været en spændende tid i Hans Christian Andersen Airport:

- Der skal ikke herske tvivl om, at jeg synes, det har været en meget ambitiøs og spændende opgave, jeg har arbejdet med i Hans Christian Andersen Airport. Lufthavnens positive udvikling er et klart signal om, at her er gang i noget rigtigt. Når jeg nu alligevel forlader posten, hænger det sammen med en lyst til nye udfordringer, fortæller han.

Christian Berg har været direktør siden 1. november 2013. Hans stilling vil blive slået op hurtigst muligt.

  • Michael Bager

    Af:

    Jeg er politisk reporter på Odense-redaktionen med fokus på byrådet og løfter mange andre Odense-historier - med et lille sidespeciale i parkeringsforhold. Droppede efter eget ønske en plads i bladets ledelse for at blive aktiv reporter. Golf er en stor fritidsinteresse, og når der er tid, skriver jeg om emnet - både om lokale forhold og golf på verdensplan. Jeg er gift og har to voksne børn.