Let var det ikke for politiet, da de natten til lørdag modtog en anmeldelse om et slagsmål på Cafe Kræz i Odense. To mænd var kommet op at slås. Den ene blev anholdt af politiet, men modsatte sig anholdelsen.

- Den anholdte var meget genstridig og modværgende, derfor krævede det fire politimænd at få ham ind i patruljevognen, fortæller Thomas Bendtsen, der er vagtchef ved Fyns Politi.

To sigtelser og fornærmende tiltale

Politiet modtag anmeldelsen om slagsmålet klokken kvart over 2 natten til lørdag. Den anholdte er en 32-årig mand fra Odense, der ifølge vidner tilsyneladende var den toneangivende i slagsmålet mod en 22-årig mand fra samme by.

Den 32-årig blev anholdt og sigtet for værtshusuorden samt for at lægge hindringer i vejen for politiets arbejde.

- Derudover var han også skarp i mælet, og bliver derfor også sigtet for fornærmende tiltale mod politiet, fortæller vagtchef Thomas Bendtsen.

  • Af:

    Jeg er jourhavende på fyens.dk. Derudover skriver jeg også artikler til temaaviser og tillæg, der bliver udgivet på Fyn og sommetider i hele landet. Jeg har læst journalistik på Syddansk Universitet, hvor jeg i forbindelse med uddannelsen var i praktik på Fyns Amts Avis på redaktionerne i Svendborg og på Langeland.