Fyns Politi indfører visitationszone med øjeblikkelig virkning inden for et lille område, efter at der i weekenden var knivstikkeri og formodet skudepisode. Ingen af episoderne anses for at være banderelaterede.

Fyns Politi indfører med øjeblikkelig virkning en visitationszone i Vollsmose oven på weekendens knivstikkeri og en formodet skudepisode ved Bøgetorvet.

Det skriver Fyns Politi i en pressemeddelelse.

Det er politidirektør Kit Claudi Grøn-Iversen, som har besluttet at oprette zonen med virkning fra anden påskedag klokken 18 og frem til tirsdag den 17. april klokken 12.

Visitationszonen er beliggende i "Vollsmosefirkanten", der er omkranset af følgende veje, der også er omfattet af visitationszonen: Ejbygade, Åsumvej, Vollsmose Alle og Kertemindevej.

Oprettelsen af visitationszonen gælder alle periodens dage og 24 timer i døgnet. Den betyder, at politiet til enhver tid kan standse og visitere personer, man mener er mistænkelige, og sker for at standse yderligere voldelige konfrontationer.

Fyns Politi har tidligere sagt til fyens.dk, at der ikke er tale om banderelaterede episoder, men at det skyldes familie- og personrelaterede stridigheder.

  • Vestesen_Bjarke_(2015)_010

    Af:

    Kriminalredaktør

Mere om emnet

Se alle
Slut med at visitere for våben i Vollsmose

Slut med at visitere for våben i Vollsmose

4
Efter knivstik og skyderi: Politi øger patruljering i Vollsmose

Efter knivstik og skyderi: Politi øger patruljering i Vollsmose

3
Politiet indfører visitationszone i Vollsmose

Politiet indfører visitationszone i Vollsmose