Efter Franck A: Nu skal Hallundbæk stå i spidsen for kokkelandshold

Sammen med Claus Skovsted stod Per Hallundbæk (th) bag genåbningen af Franck A. Det endte dog med et brud, hvor Hallundbæk forlod stedet, inden det senere gik konkurs. Arkivfoto: Nils Svalebøg.

Efter Franck A: Nu skal Hallundbæk stå i spidsen for kokkelandshold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tidligere køkkenchef på Falsled Kro og Franck A får titel af team manager på det gastronomiske landshold, der har base i Odense.

I november vandt det danske kokkelandshold i alt en bronze, en sølv- og fire guldmedaljer. Næste store mål for landsholdet er OL, der foregår i februar næste år i Stuttgart.

Frem mod det mål skal en ny mand stå i spidsen for landsholdet, fynske Per Hallundbæk. Han er mest kendt for sin tid som køkkenchef og direktør på Falsled Kro og var også med i det kuldsejlede forsøg på at genoplive Franck A.

Hallundbæk, som i dag driver Hallundbæk Food, har også mangeårig erfaring som dommer i konkurrencen Årets Kok. Han skal stå i spidsen for både junior- og seniorlandsholdet, og han får Mette Gassner fra Michelin-restauranten Ti Trin Ned i Fredericia som assisterende manager.

Hun har selv en fortid som medlem af Kokkelandsholdet, og var med til VM i Luxembourg i 2014. Herudover er hun dommer ved Årets Kok og benyttes som censor.

Per Hallundbæk er ny mand i spdisen for kokkelandsholdet. Pr-foto
Per Hallundbæk er ny mand i spdisen for kokkelandsholdet. Pr-foto

Base i Odense

Kokkelandsholdet junior har tidligere haft base på erhvervsskolen og -gymnasiet College 360 i Silkeborg, men skolen har ikke længere økonomi til at støtte landsholdet. Så juniorlandsholdet flytter i år til Cookery i Tietgenbyen i Odense, hvor seniorlandsholdet og cateringlandsholdet i forvejen holder til.

Også cateringlandsholdet har fået ny team manager, Lars Brynjulf Nielsen. Han har tidligere været deltager på Kokkelandsholdet. Herudover har han en dommeruddannelse, og har blandt andet dømt ved den seneste gastronomiske landskamp imod Sverige.

Lars er til daglig kantineleder på grossistvirksomheden F & H of Scandinavia i Viborg, hvor han dagligt bespiser ca. 200 personer. Ved siden af driver han sit eget cateringfirma, UNIQ Cooking.

Efter Franck A: Nu skal Hallundbæk stå i spidsen for kokkelandshold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce