EL-rådmand fortsætter på havnen

Per Berga Rasmussen (EL) overlader rådmandsstolen til partifællen Brian Skov Nielsen (til højre for ham), men de bytter ikke plads i to kommunale bestyrelser. Foto: Yilmaz Polat
Foto: Yilmaz Polat

EL-rådmand fortsætter på havnen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Når Per Berga Rasmussen (EL) stopper som rådmand, forbliver han i bestyrelsen for Odense Havn

Odense: På onsdag kan Enhedslistens Per Berga Rasmussen i Odense sætte et forhenværende foran sin titel som rådmand.

På et byrådsmøde klokken 17 udpeges partiets komet i Odense, byrådsmedlem Brian Skov Nielsen, som ny rådmand i Ældre- og Handicapforvaltningen til erstatning for Per Berga Rasmussen, hvis helbred i nogen tid har skrantet.

Brian Skov Nielsen overtager de mange ulønnede poster, som hører rådmandsarbejdet til. Dog fortsætter Per Berga Rasmussen sit arbejde som medlem af bestyrelsen i Odense Havn, hvor borgmester Anker Boye (S) og rådmand Jane Jegind (V) som henholdsvis formand og næstformand er de to andre bestyrelsesmedlemmer fra byrådet.

Bytter ikke plads

- Jeg sidder i Odense Renovations bestyrelse. Her fortsætter jeg, når jeg nu bliver rådmand, for der er ingen grund til, at Per Berga og jeg bytter plads i de to kommunalt ejede selskabers bestyrelse, siger Brian Skov Nielsen, der med sine kun 35 år sænker gennemsnitsalderen i Økonomiudvalget betragteligt - fra knap 55 til nu 48 år.

Per Berga Rasmussen fortsætter som menigt byrådsmedlem og får sæde i By- og Kulturudvalget, hvor han tidligere har været medlem.

EL-rådmand fortsætter på havnen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce