Dyrene i Zoo kan bruge dine gamle sko

Nysgerrige dyr kan få ekstra aktiviteter og skærpede sanser ud af dine gamle ting.
Foto: Ard Jongsma / Still Words

Dyrene i Zoo kan bruge dine gamle sko

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lørdag kan du donere brugte, sko, parfumer og meget mere til dyrene

Odense Zoo gør meget for, at dyrene får en spændende hverdag, så de holdes aktive og udfordrer deres sanser og styrke. Derfor fodres eksempelvis løverne med kød der er hængt op i liner, så de selv skal bruge tænder og klør til at flå middagsmaden ned.

Ud over udfordringer med mad bliver der jævnligt lagt bolde eller andre aktiveringsgenstande ind til de forskellige dyr, som de kan undersøge, udforske og lugte til.

Giv brugte ting

Lørdag d. 23. januar bliver ekstra spændende for flere af dyrene i Zoo.

Alle gæster inviteres til at aflevere gamle læderbolde, haveslanger, parfumer, krydderier, sko og støvler. Og intet af det behøves at være pænt eller vasket. Jo flere lugte des bedre!

Med dyrepasseren rundt

Dyrepasser Signe Kusk inviterer hver time gæsterne ind i Formidlingscenteret, hvor hun kort fortæller om berigelse og aktivering af dyrene.

Derefter får gæsterne lov til, at hjælpe med at forberede nogle af de afleverede ting og følge med ud til udvalgte anlæg, hvor dyrene får diverse genstande.

Tips til kæledyr

Gæster kan også blive klogere på, hvordan de selv kan bruge toiletruller, gamle bolde og andre ting til at berige og aktivere hunden, katten eller fuglen derhjemme. Så der venter masser af gode tips og tricks til at tage med hjem og glæde familiens kæledyr.

Programmet

Hver time forbereder dyrepasser Signe Kusk aktiveringsting med gæster, hvorefter gæster kan følge med ud og opleve berigelse af:

Kl. 10: Zebramangustere

Kl. 11: Tigere

Kl. 12: Minigrise

Kl. 13: Løver

Kl. 14: Dødningehovedaber

Kl. 15: Shetlandsponyer

Gæster kan kun medbringe aflagte ting lige præcis denne dag, og det er kun læderbolde, sko, støvler, haveslanger, krydderier og parfumer de vil have i Odense Zoo.

Dyrene i Zoo kan bruge dine gamle sko

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce